ALIMENTACIÓ
SALUDABLE SENSE GLUTEN
Dissabte
18 de Maig
Taller pràctic de cuina
Degut a l’augment
de problemes de salut on la base es troba quasi sempre en una
inflamació intestinal hi ha cada vegada més persones de busquen
solucions. Una de les eines bàsiques per resoldre aquests problemes
és canviar l’alimentació.
En els darrers anys
s’ha vist clarament que el gluten és un proteïna que està
causant problemes en aquest nivell i per tant cada vegada més es
recomana una alimentació lliure de gluten.
Però també és
veritat que molts aliments etiquetats com lliures de gluten són de
molt mala qualitat, contenen additius tòxics i que per tant no són
gens recomanables.
El tema està en
seguir una alimentació el més saludable i pura possible i així
ajudarem a rebaixar el grau d’inflamació a nivell intestinal. I en
conseqüència a millorar l’estat de salut.
En aquest taller
practicarem amb receptes senzilles, lliures de gluten i molt
antiinflamatòries.
HORARI:
dissabte, 18 de maig de 10.00 a 13.00h
PREU: 25€
amb tast inclòs
LLOC: a
Folgueroles al C/Montseny, 3
QUÈ CAL PORTAR:
Davantal i carmanyoles
INSCRIPCIONS:
Àngels
Piqué
mariangelspique@gmail.com
Lamagiadelacuina.blogspot.com
Tel.
680113026
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada