CUINA SALUDABLE SENSE GLUTEN - Taller - 18 de Maig


ALIMENTACIÓ SALUDABLE SENSE GLUTEN


Dissabte 18 de Maig


Taller pràctic de cuina



Degut a l’augment de problemes de salut on la base es troba quasi sempre en una inflamació intestinal hi ha cada vegada més persones de busquen solucions. Una de les eines bàsiques per resoldre aquests problemes és canviar l’alimentació.

En els darrers anys s’ha vist clarament que el gluten és un proteïna que està causant problemes en aquest nivell i per tant cada vegada més es recomana una alimentació lliure de gluten.

Però també és veritat que molts aliments etiquetats com lliures de gluten són de molt mala qualitat, contenen additius tòxics i que per tant no són gens recomanables.

El tema està en seguir una alimentació el més saludable i pura possible i així ajudarem a rebaixar el grau d’inflamació a nivell intestinal. I en conseqüència a millorar l’estat de salut.

En aquest taller practicarem amb receptes senzilles, lliures de gluten i molt antiinflamatòries.



HORARI: dissabte, 18 de maig de 10.00 a 13.00h
PREU: 25€ amb tast inclòs
LLOC: a Folgueroles al C/Montseny, 3
QUÈ CAL PORTAR: Davantal i carmanyoles
INSCRIPCIONS:


Àngels Piqué
mariangelspique@gmail.com
Lamagiadelacuina.blogspot.com
Tel. 680113026

Comentaris