FONS
DE NEVERA
Dissabte 27 de març
Taller
pràctic
Quan
es vol seguir una alimentació viva i saludable no és tant senzill
trobar temps per cuinar cada dia. Llavors és fàcil recórrer a
productes preparats, congelats, envasats i poc saludables. Que a la
llarga creen problemes de salut, males digestions i baixa energia.
Per
tal de poder concebre la jornada laboral amb una alimentació
energètica i saludable cal organització i planificació. Cal saber
com i quan de temps conservar aliments semi preparats. Què comprar i
com crear un fons de nevera que ajudi a que fer el dinar o el sopar
sigui un plis!! Amb bons aliments i amb varietat de nutrients.
En
aquest taller podràs aprendre a organitzar el menú setmanal per 5
dies; fàcil, variat i gustós. També com conservar aliments, que
mantinguin l’energia i la qualitat. Com tenir condiments i
acompanyaments que proporcionaran sabor i originalitat al plat. Com
fer de les verdures la nostra base sense invertir molt temps en
tallar i cuinar.
El
món actual ens força a una adaptació constant i a buscar eines per
aunar la saviesa ancestral, una alimentació pura i energètica, la
senzillesa i la falta de temps. I a no haver de recórrer a una
industria alimentària que sempre està a punt d’oferir solucions,
a qualsevol preu. I el preu és la nostra salut i la salut del
planeta.
Visca
el fast-food viu i saludable!!!
HORARI:
dissabte 27 de març de 10.00 a 13.00h
LLOC:
Al C/Montseny,3 de Folgueroles
APORTACIÓ:
25€ amb fons de nevera per emportar
CAL
PORTAR: Carmanyoles petites, pots de vidre, davantal i llibreta
INSCRIPCIONS:
Àngels Piqué
Tel.
680113026
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada