Dissabte 30 de Març
TALLER
TEÒRIC I PRÀCTIC DE CUINA
Quan la primavera comença a
treure el cap és el moment ideal per fer neteja
del nostre organisme, sobretot si s’han consumit productes d’origen
animal, sucres i grasses saturades.
En el nostre cos es va
acumulant tòxics
diversos al llarg de la vida i és convenient depurar de tant en
tant. Aquesta toxicitat
de vegades es fa visible en forma de greix corporal o ens dóna
simptomatologia, però de vegades no en som conscients i també n’hi
ha, d’aquí la importància de fer aquestes depuracions regulars.
No fa falta que sigui de
manera contundent si no es creu oportú. Es pot fer de forma suau i
durant més temps, amb
diferents sistemes dels quals en parlarem, en qualsevol cas
l’alimentació hi juga un paper principal.
Hi ha aliments, que
per les seves característiques hi juguen un paper
estrella alhora de depurar. S’han
de conèixer, aprendre a preparar,
saber quan menjar-los i com.
Aquest taller constarà d’una
part teòrica on parlarem de quins
són els principals causants de toxicitat, com evitar-los i com
començar a fer aquesta depuració. Les
pautes i eines per fer-ho. I diferents consells pràctics. I
una part de pràctica a la cuina on prepararem receptes
específicament destinades a aquesta finalitat.
HORARI:
Dissabte
30 de març al
matí de 10 a 1
PREU:
25
€ amb dinar inclòs per
emportar
LLOC:
Folgueroles, C/ Montseny, 3
CAL
PORTAR: Paper i boli, davantal, carmanyoles
i pots de vidre
INSCRIPCIONS:
tel.
680113026
lamagiadelacuina.blogspot.com
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada