DEPURACIÓ DE PRIMAVERA Taller 30 marçDEPURACIÓ DE PRIMAVERA

Dissabte 30 de Març

TALLER TEÒRIC I PRÀCTIC DE CUINA


Quan la primavera comença a treure el cap és el moment ideal per fer neteja del nostre organisme, sobretot si s’han consumit productes d’origen animal, sucres i grasses saturades.

En el nostre cos es va acumulant tòxics diversos al llarg de la vida i és convenient depurar de tant en tant. Aquesta toxicitat de vegades es fa visible en forma de greix corporal o ens dóna simptomatologia, però de vegades no en som conscients i també n’hi ha, d’aquí la importància de fer aquestes depuracions regulars.

No fa falta que sigui de manera contundent si no es creu oportú. Es pot fer de forma suau i durant més temps, amb diferents sistemes dels quals en parlarem, en qualsevol cas l’alimentació hi juga un paper principal.

Hi ha aliments, que per les seves característiques hi juguen un paper estrella alhora de depurar. S’han de conèixer, aprendre a preparar, saber quan menjar-los i com.

Aquest taller constarà d’una part teòrica on parlarem de quins són els principals causants de toxicitat, com evitar-los i com començar a fer aquesta depuració. Les pautes i eines per fer-ho. I diferents consells pràctics. I una part de pràctica a la cuina on prepararem receptes específicament destinades a aquesta finalitat.

HORARI: Dissabte 30 de març al matí de 10 a 1
PREU: 25 € amb dinar inclòs per emportar
LLOC: Folgueroles, C/ Montseny, 3
CAL PORTAR: Paper i boli, davantal, carmanyoles i pots de vidre
INSCRIPCIONS:

                                                                      M.Angels Piqué
tel. 680113026
lamagiadelacuina.blogspot.com

Comentaris