ALIMENTACIÓ
ENERGÈTICA DE PRIMAVERA
Dissabte 6 d’Abril
Taller
pràctic de cuina
L’harmonia
interior i l’equilibri que necessitem a cada estació bé donat en
gran part per la forma d’alimentar-nos.
Per
revitalitzar-nos ens cal consumir aliments estacionals, que seran
aquests els que ens aportaran just el que necessitem en aquest
moment.
Ja a
l’antiga Xina se sabia que els òrgans del nostre cos estaven
relacionats de forma molt especifica amb els canvis climàtics i amb
els aliments que consumim.
Durant
l’any cada estació té un tipus concret d’energia i la natura
ens proveeix dels aliments amb aquesta energia concreta, que ajudaran
a regenerar l’organisme. La primavera és una vibració ascendent,
un impuls cap a fora, per treure i expressar allò que estava
guardat. Les plantes creixen esplendorosament i amb força cap al
sol.
Cal
conèixer les característiques energètiques dels aliments de
primavera per saber aplicar-ho en els àpats diaris. I aprofitar
aquesta força i vitalitat que ens aporten.
HORARI:
Dissabte 6
d’abril de 2019
de 10.00
a 13.00h
LLOC: Al
C/Montseny, 3 de Folgueroles
CAL PORTAR: Davantal,
llibreta i boli, carmanyoles i pots de vidre.
PREU:
25€
amb el dinar per emportar
inclòs.
INSCRIPCIONS:
Àngels
Piqué
Tel.
680113026
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada