RE-DESCOBRINT
LES VERDURES
Dissabte
23 de Març
Taller pràctic de cuina
El
món de les verdures és tant ampli com desconegut.
Per
tradició menjar verdura ha suposat un castic o una dieta. Molts
adults no en mengen per què de nens no se'ls va ensenyar a
menjar-ne.
Les
verdures de temporada són la base pel bon funcionament de
l’organisme, són imprescindibles per mantenir un bon estat de
salut. Són riques en infinitat de nutrients. Són els elements de
neteja i depuració que necessita el cos. Son font de llum i energia
per mantenir la vitalitat.
La
natura ens dóna just les que necessitem a cada estació i per tant
és imprescindible consumir-les fresques, de temporada i de
proximitat.
Aquí
trencarem mites i re-descobrirem les seves possibilitats i les mil
formes de cuinar-les per què es converteixin en les reines dels
nostres plats aportant color i vida.
S’ha
de conèixer com cuinar-les per tal que siguin gustoses i conservin
bé els nutrients. S’ha de saber com combinar-les i com aprofitar
totes les seves parts.
A
partir d’ara ja no direu; No m’agrada la verdura!
HORARI:
Dissabte 23 de Març de 10.00 a 13.00h
LLOC:
Al C/Montseny, 3 de Folgueroles
CAL PORTAR:
4 carmanyoles, davantal, llibreta i boli, 3 pots de vidre.
PREU:
25€ amb el dinar per emportar inclòs.
INSCRIPCIONS:
Àngels
Piqué
Tel.680113026
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada