ORGANITZACIÓ
D’UN MENÚ DIARI
Dissabte
9 de Març
Taller teòric i pràctic de cuina
Una
bona organització i logística és imprescindible. I sobretot quan
desitgem seguir una alimentació sana i equilibrada.
Conèixer
les necessitats de l’organisme en cada moment del dia és
fonamental per poder planificar el menú complert d’un dia.
Cada
persona és diferent i té gustos diferents però hi ha unes
característiques fonamentals que són iguals per a tothom tenint en
compte els cicles de llum i energia durant tot un dia, des de que ens
llevem fins que anem a dormir.
Adaptar-se
a nivell de l’alimentació a aquests cicles i donar-li al cos just
el que necessita ajudarà molt a trobar equilibri i benestar, també
a fer millors digestions i descansar més.
En
aquest taller, en base a les pautes que aniré donant podreu aprendre
a equilibrar el menú de tot un dia. Des de l’esmorzar fins al
sopar. Com gestionar l’energia a cada moment i saber donar al cos
el que necessita realment, no el que creiem que necessita.
Són
eines senzilles però molt interessants per assolir bones pràctiques
alimentàries.
HORARI:
Dissabte 9 de Març de 10.00 a 13.00h
LLOC:
Al C/Montseny, 3 de Folgueroles
CAL PORTAR:
4 carmanyoles, davantal, llibreta i boli, 3 pots de vidre.
PREU:
25€ amb el dinar per emportar inclòs.
INSCRIPCIONS:
Àngels
Piqué
Tel.680113026
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada