ORGANITZACIÓ D'UN MENÚ DIARI - Taller - 9 de Març



ORGANITZACIÓ D’UN MENÚ DIARI


Dissabte 9 de Març


Taller teòric i pràctic de cuina


Una bona organització i logística és imprescindible. I sobretot quan desitgem seguir una alimentació sana i equilibrada.

Conèixer les necessitats de l’organisme en cada moment del dia és fonamental per poder planificar el menú complert d’un dia.

Cada persona és diferent i té gustos diferents però hi ha unes característiques fonamentals que són iguals per a tothom tenint en compte els cicles de llum i energia durant tot un dia, des de que ens llevem fins que anem a dormir.
Adaptar-se a nivell de l’alimentació a aquests cicles i donar-li al cos just el que necessita ajudarà molt a trobar equilibri i benestar, també a fer millors digestions i descansar més.

En aquest taller, en base a les pautes que aniré donant podreu aprendre a equilibrar el menú de tot un dia. Des de l’esmorzar fins al sopar. Com gestionar l’energia a cada moment i saber donar al cos el que necessita realment, no el que creiem que necessita.

Són eines senzilles però molt interessants per assolir bones pràctiques alimentàries.


HORARI: Dissabte 9 de Març de 10.00 a 13.00h
LLOC: Al C/Montseny, 3 de Folgueroles
CAL PORTAR: 4 carmanyoles, davantal, llibreta i boli, 3 pots de vidre.
PREU: 25€ amb el dinar per emportar inclòs.
INSCRIPCIONS:

Àngels Piqué
Tel.680113026



Comentaris