TROBAR L'EQUILIBRI A TRAVÉS DE L'ALIMENTACIÓ


TROBAR L’EQUILIBRI

A TRAVÉS DE L’ALIMENTACIÓ

Teoria i pràctica a la cuina

Dissabte 19 de Gener



L’alimentació pot ser un gran eina per trobar equilibri energètic i per coneixe’ns millor.

Aquesta capacitat energètica dels aliments és la més desconeguda en el món de la nutrició i la dietètica, ja que es fonamenten només en l’equilibri nutricional, però per mi conèixer l’efecte energètic dels aliments és bàsic per saber com menjar i què menjar en cada moment.

El nostre organisme és un tot. Necessita mantenir un equilibri a nivell físic i emocional per funcionar bé.

Tot a l’univers segueix un ritme i té una energia determinada que fomenta els fenòmens que es produeixen a la nostra vida incloent els mecanismes que mantenen la vida com a tal.

Nosaltres com essers vius que formem part d’aquest planeta i estem sotmesos a la dansa d´aquestes energies que ens condicionen constantment.

Els aliments que nosaltres mengem cada dia entre 3 i 5 vegades també estan sotmesos a aquestes energies i per tant quan els mengem ens afecten. Condicionen com ens sentim, com pensem i la condició del nostre cos físic.
Per tant els aliments poden tenir tant un efecte terapèutic com nociu per nosaltres depenent de com estem. Es important conèixer l’energia de cada aliment.

El fet de tenir coneixement d’aquesta afectació i de com controlar-ho ens ajudarà a portar una vida més harmoniosa i equilibrada. Ens permetrà triar com ens volem sentir en cada moment.

Sembla impossible que el que mengem ens pugui afectar tant, però és així. Per això l’alimentació és el pilar fonamental per gaudir de bona salut.

HORARI: dissabte 19 de Gener de 10.00 a 13.00h
LLOC: Al C/Montseny, 3 de Folgueroles
PREU: 25€ amb dinar inclòs per emportar
CAL PORTAR: Davantal, llibreta i boli, 2 pots petits de vidre i 3 carmanyoles.
INSCRIPCIONS:


Àngels Piqué
Tel.680113026


Comentaris