TROBAR
L’EQUILIBRI
A
TRAVÉS DE L’ALIMENTACIÓ
Teoria
i pràctica a la cuina
Dissabte
19 de Gener
L’alimentació pot
ser un gran eina per trobar equilibri energètic i per coneixe’ns
millor.
Aquesta
capacitat energètica dels aliments és la més desconeguda en el món
de la nutrició i la dietètica, ja que es fonamenten només en
l’equilibri nutricional, però per mi conèixer l’efecte
energètic dels aliments és bàsic per saber com menjar i què
menjar en cada moment.
El
nostre organisme és un tot. Necessita mantenir un equilibri a nivell
físic i emocional per funcionar bé.
Tot
a l’univers segueix un ritme i té una energia determinada que
fomenta els fenòmens que es produeixen a la nostra vida incloent els
mecanismes que mantenen la vida com a tal.
Nosaltres
com essers vius que formem part d’aquest planeta i estem sotmesos a
la dansa d´aquestes energies que ens condicionen constantment.
Els
aliments que nosaltres mengem cada dia entre 3 i 5 vegades també
estan sotmesos a aquestes energies i per tant quan els mengem ens
afecten. Condicionen com ens sentim, com pensem i la condició del
nostre cos físic.
Per
tant els aliments poden tenir tant un efecte terapèutic com nociu
per nosaltres depenent de com estem. Es important conèixer l’energia
de cada aliment.
El
fet de tenir coneixement d’aquesta afectació i de com controlar-ho
ens ajudarà a portar una vida més harmoniosa i equilibrada. Ens
permetrà triar com ens volem sentir en cada moment.
Sembla
impossible que el que mengem ens pugui afectar tant, però és així.
Per això l’alimentació és el pilar fonamental per gaudir de bona
salut.
HORARI:
dissabte 19 de Gener de 10.00 a 13.00h
LLOC: Al
C/Montseny, 3 de Folgueroles
PREU: 25€
amb dinar inclòs per emportar
CAL PORTAR:
Davantal, llibreta i boli, 2 pots petits de vidre i 3 carmanyoles.
INSCRIPCIONS:
Àngels
Piqué
Tel.680113026
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada