SALSES i CONDIMENTS


SALSES I CONDIMENTS

EL COMPLEMENT IMPRESCINDIBLE PER UNA ALIMENTACIÓ VEGANA

Dissabte 26 de GenerQuan es segueix una alimentació vegana o vegetariana cal tenir en compte alguns nutrients essencials per no patir desequilibris alimentaris o deficiències.
La clau està en saber complementar i condimentar bé els aliments bàsics. Com jugar amb ingredients imprescindibles per donar sabor i alhora enriquir els plats.

Després de molts anys cuinant sense ingredients d’origen animal he trobat la manera d’incloure certs nutrients imprescindibles i essencials en l’alimentació vegana.

Una salsa pot ser quelcom pot sa i fins i tot nociu depenent dels ingredients additius i condiments que porti o es pot convertir en un superaliments i un complement alimentari que fomenti la salut i el benestar i alhora que aporti un gust especial a un plat senzill.

Les salses ben trobades aporten color, textura i suavitat al menú. Son la gràcia del plats i faciliten que molts aliments insípids tinguin cabuda en els àpats quotidians. Es poden fer d’ingredients molt variats, jugant amb combinacions inesperades i amb aliments simples i poc utilitzats.

Un món per descobrir! son l’alegria del plat!

HORARI: dissabte 26 de Gener de 10.00 a 13.00h
LLOC: Al C/Montseny, 3 de Folgueroles
PREU: 25€ amb tast inclòs per emportar
CAL PORTAR: Davantal, llibreta i boli, 10 pots petits de vidre.
INSCRIPCIONS:


Àngels Piqué
Tel.680113026


Comentaris