CURS
DE NUTRICIÓ VITAL I ESSENCIAL
Del
15
de Gener al 19 de Març
Els
dimarts
a la tarda de 19.00 a 21.00h
Curs de renovació i
retrobament amb la pròpia essència per viure plenament la vida en
harmonia amb el que som i amb el que ens envolta. La saviesa
interior i la intuïció ja ens guien cap allò que ens fa bé i ens
indica allò que ens perjudica però hem d’aprendre a escoltar-nos
i descobrirem que dins nostre hi ha el secret més ben guardat per
resoldre tots els problemes de la vida.
La salut i el
benestar físic i emocional el podem recuperar a partir d’un procés
suau, progressiu i adaptatiu cap a una millor alimentació i control
de la pròpia vida.
L’alimentació és
el pilar fonamental per assolir aquest equilibri i harmonia. Per tant
treballarem amb els aliments i la seva energia i vitalitat per
aconseguir-ho.
Serà per tant un
programa de regeneració vital personalitzat i en grup per poder
compartir experiències, sincronies, fomentar el treball, la
motivació i el compromís amb un mateix.
L’objectiu serà
crear hàbits alimentaris diferents que encetaran un nou camí per
després un mateix anar experimentant i comprovant els efectes.
La vida és un
constant aprenentatge per aconseguir la calma, la felicitat i la
llibertat absoluta. Un canvi alimentari pot millorar molt la teva
vida.
El curs constarà de
10 classes(una classe setmanal) de 2 hores de durada. La primera
hora serà de teoria i la segona per practicar a la cuina tot allò
que es vagi assolint. Creant plats senzills que permetin a tothom
portar-ho a la pràctica a casa seva. Si es desitja durant el curs hi
haurà un suport personalitzat per poder treballar tots els aspectes
de la persona i així aprofitar millor els tallers.
PROGRAMACIÓ:
TEMARI
TEÒRIC DEL CURS:
- FONAMENTS PER UNA VIDA SANA
- BASES NUTRICIONALS I PROCÉS DIGESTIU
- EQUILIBRI DE PH: ALIMENTS ACIDIFICANTS I ALCALINITZANTS
- CONEIXEMENT ENERGÈTIC I VIBRACIONAL DELS ALIMENTS.
- ALQUÍMIA A LA CUINA. TIPUS DE COCCIONS
- EQUILIBRI DE GUSTOS, COLORS, TEXTURES I SABORS
- ORGANITZACIÓ A LA CUINA, LA COMPRA I EL REBOST.
- MENÚS EQUILIBRATS
- EMOCIONS I ALIMENTACIÓ
- EINES PER L´AUTOCONEIXEMENT I L´AUTOBSERVACIÓ
LA
PRÀCTICA A LA CUINA
- TREBALLAR AMB ALIMENTS D’ORIGEN VEGETAL: VERDURES, CEREALS, LLEGUMS, LLAVORS, FRUITS SECS, FRUITES, ALGUES I CONDIMENTS.
- COLLIR LES VERDURES DE L’HORT PER PORTAR-LES DIRECTAMENT A LA CUINA; TREBALLAR AMB ALIMENTS VIUS I DE TEMPORADA.
- APRENDRE A CUINAR CORRECTAMENT ELS CEREALS I ELS LLEGUMS
- JUGAR AMB MOLTA VARIETAT DE VERDURES DE TEMPORADA. COM FER QUE CONSERVIN TOTS ELS SEUS NUTRIENTS I LA SEVA ENERGIA.
- INCORPORAR TAMBÉ VERDURES SILVESTRES I FLORS A LA CUINA.
- FER UNA CUINA FÀCIL I PRÀCTICA
- APRENDRE A ORGANITZAR I APROFITAR ELS ALIMENTS TRANSFORMANT-LOS EN PLATS NOUS.
- PRACTICAR I ASSOLIR UNS HÀBITS SENZILLS PEL DIA A DIA.
- CREAR SALSES I CONDIMENTS RICS, NUTRITIUS I GUSTOSOS
- INCORPORAR ALIMENTS NOUS COM ALGUES, LLAVORS, GERMINATS, FERMENTATS, BROTS TENDRES, PER ENRIQUIR ELS PLATS
- FER MENÚS DIARIS PER TOTA LA FAMÍLIA AMB LES PROPORCIONS i COMBINACIONS ADEQUADES A CADA NECESSITAT.
DURADA:
El curs comença el 15
de Gener fins el 19 de Març de 2019 (10
setmanes)
CAL
PORTAR:
Davantal, llibreta, carmanyoles, pots
de vidre.
MATERIAL
QUE S’ENTREGA:
Cada setmana s’enviaran
per correu electrònic
les receptes
realitzades durant la classe. El menjar cuinat serà repartit entre
tots els assistents.
LLOC:
al C/ Montseny, 3 de Folgueroles (Osona)
PREU:
Total del curs per persona: 150 euros (si
es desitja assistir a una classe puntual son 18€)
INSCRIPCIÓ
I RESERVA: Per
correu electrònic o whatsapp enviant les teves dades: nom, cognoms,
telèfon, correu electrònic.
ÀNGELS PIQUÉ
Tel.
680113026
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada