CURS DE NUTRICIÓ VITAL I ESSENCIAL


CURS DE NUTRICIÓ VITAL I ESSENCIAL
Del 15 de Gener al 19 de Març
Els dimarts a la tarda de 19.00 a 21.00h


Curs de renovació i retrobament amb la pròpia essència per viure plenament la vida en harmonia amb el que som i amb el que ens envolta. La saviesa interior i la intuïció ja ens guien cap allò que ens fa bé i ens indica allò que ens perjudica però hem d’aprendre a escoltar-nos i descobrirem que dins nostre hi ha el secret més ben guardat per resoldre tots els problemes de la vida.
La salut i el benestar físic i emocional el podem recuperar a partir d’un procés suau, progressiu i adaptatiu cap a una millor alimentació i control de la pròpia vida.
L’alimentació és el pilar fonamental per assolir aquest equilibri i harmonia. Per tant treballarem amb els aliments i la seva energia i vitalitat per aconseguir-ho.
Serà per tant un programa de regeneració vital personalitzat i en grup per poder compartir experiències, sincronies, fomentar el treball, la motivació i el compromís amb un mateix.
L’objectiu serà crear hàbits alimentaris diferents que encetaran un nou camí per després un mateix anar experimentant i comprovant els efectes.
La vida és un constant aprenentatge per aconseguir la calma, la felicitat i la llibertat absoluta. Un canvi alimentari pot millorar molt la teva vida.
El curs constarà de 10 classes(una classe setmanal) de 2 hores de durada. La primera hora serà de teoria i la segona per practicar a la cuina tot allò que es vagi assolint. Creant plats senzills que permetin a tothom portar-ho a la pràctica a casa seva. Si es desitja durant el curs hi haurà un suport personalitzat per poder treballar tots els aspectes de la persona i així aprofitar millor els tallers.


PROGRAMACIÓ:
TEMARI TEÒRIC DEL CURS:
  1. FONAMENTS PER UNA VIDA SANA
  2. BASES NUTRICIONALS I PROCÉS DIGESTIU
  3. EQUILIBRI DE PH: ALIMENTS ACIDIFICANTS I ALCALINITZANTS
  4. CONEIXEMENT ENERGÈTIC I VIBRACIONAL DELS ALIMENTS.
  5. ALQUÍMIA A LA CUINA. TIPUS DE COCCIONS
  6. EQUILIBRI DE GUSTOS, COLORS, TEXTURES I SABORS
  7. ORGANITZACIÓ A LA CUINA, LA COMPRA I EL REBOST.
  8. MENÚS EQUILIBRATS
  9. EMOCIONS I ALIMENTACIÓ
  10. EINES PER L´AUTOCONEIXEMENT I L´AUTOBSERVACIÓ
LA PRÀCTICA A LA CUINA
  • TREBALLAR AMB ALIMENTS D’ORIGEN VEGETAL: VERDURES, CEREALS, LLEGUMS, LLAVORS, FRUITS SECS, FRUITES, ALGUES I CONDIMENTS.
  • COLLIR LES VERDURES DE L’HORT PER PORTAR-LES DIRECTAMENT A LA CUINA; TREBALLAR AMB ALIMENTS VIUS I DE TEMPORADA.
  • APRENDRE A CUINAR CORRECTAMENT ELS CEREALS I ELS LLEGUMS
  • JUGAR AMB MOLTA VARIETAT DE VERDURES DE TEMPORADA. COM FER QUE CONSERVIN TOTS ELS SEUS NUTRIENTS I LA SEVA ENERGIA.
  • INCORPORAR TAMBÉ VERDURES SILVESTRES I FLORS A LA CUINA.
  • FER UNA CUINA FÀCIL I PRÀCTICA
  • APRENDRE A ORGANITZAR I APROFITAR ELS ALIMENTS TRANSFORMANT-LOS EN PLATS NOUS.
  • PRACTICAR I ASSOLIR UNS HÀBITS SENZILLS PEL DIA A DIA.
  • CREAR SALSES I CONDIMENTS RICS, NUTRITIUS I GUSTOSOS
  • INCORPORAR ALIMENTS NOUS COM ALGUES, LLAVORS, GERMINATS, FERMENTATS, BROTS TENDRES, PER ENRIQUIR ELS PLATS
  • FER MENÚS DIARIS PER TOTA LA FAMÍLIA AMB LES PROPORCIONS i COMBINACIONS ADEQUADES A CADA NECESSITAT.


DURADA: El curs comença el 15 de Gener fins el 19 de Març de 2019 (10 setmanes)
HORARI: Cada dimarts de 7 a 9 del vespre.
CAL PORTAR: Davantal, llibreta, carmanyoles, pots de vidre.
MATERIAL QUE S’ENTREGA: Cada setmana s’enviaran per correu electrònic les receptes realitzades durant la classe. El menjar cuinat serà repartit entre tots els assistents.
LLOC: al C/ Montseny, 3 de Folgueroles (Osona)
PREU: Total del curs per persona: 150 euros (si es desitja assistir a una classe puntual son 18€)
INSCRIPCIÓ I RESERVA: Per correu electrònic o whatsapp enviant les teves dades: nom, cognoms, telèfon, correu electrònic.


                                                                     ÀNGELS PIQUÉ
Tel. 680113026





Comentaris