CURS D'INICIACIÓ





CURS PRÀCTIC D'INICIACIÓ

 A UNA ALIMENTACIÓ

 VEGETARIANA SALUDABLE


DIVENDRES 3 DE GENER

MATÍ de 10.00 a 13.00 o TARDA de 18.00 a 21.00h


Aquest és un curs pensat per qui desitgi aprendre a cuinar aliments del mon vegetal complerts i saludables. Fer receptes senzilles, fàcils, ràpides i nutritives. Aprendre a condimentar-ho adequadament per què tingui gust i ens proporcioni plaer en menjar-ho.

Per saber com començar a modificar hàbits alimentaris no massa saludables. I substituir aliments convencionals per altres més nutritius i sans.

Aprendre a incloure els cereals integrals, llegums, més verdures i llavors en l’alimentació del dia a dia.

Pretén ser un aprenentatge de cuina senzilla però nutritiva. Per a poc a poc anar creant una tendència més vegetariana, saludable i equilibrada.

Serà una cuina pas a pas amb receptes pràctiques i ràpides per a totes les edats i per a totes les butxaques. Sense ingredients estranys, només combinant aliments bàsics i jugant amb les textures i colors per fer plats nutritius i saciants.

No és necessari que t’agradi cuinar, ni que en sàpigues molt. Aquí descobriràs una nova manera de gaudir cuinant i menjar.

Dona´t una oportunitat per aprendre a cuinar aliments vegetals saludables i així anar-los incorporant mica en mica al teu dia a dia!!

HORARI: dijous 3 de gener de 10.00 a 13.00h o de 18.00 a 21.00h

PREU: 25€ amb dinar o sopar inclòs per emportar.

LLOC: C/ Montseny, 3 Folgueroles

CAL PORTAR: davantal, llibreta i boli, 4 carmanyoles i 2 pots de vidre.

INSCRIPCIONS:
Àngels Piqué
tel. 680113026





Comentaris