CUINA
D’APROFITAMENT
Taller
de cuina pràctic
Transformació
i reconversió d’aliments
Dissabte
12 de Gener
Aprendre
a gestionar les sobres de menjar, les verdures que queden en un racó
de la nevera, els cereals cuinats que fa 3 dies que mengem el
mateix,... La reconversió és la gràcia de fer una cuina senzilla i
variada.
Saber
gestionar bé la nevera i poder treure profit del que hi tenim
guardat. Conèixer el potencial de cada aliment. Combinar
ingredients. Crear plats nous a partir d’altres....
Cuinar
més quantitat no serà un problema si ho aprofitem i facilitem així
el dia a dia.
Tenir
la capacitat de convertir un arròs integral cuinat en un postre o en
unes hamburgueses.... les restes d’un estofat de verdures en una
sopa....un mill amb verdures en unes croquetes....els cigrons que fa
dos dies que menjo convertits en salsa... tot i més serà el que
farem en aquest taller.
Per
menjar sa no cal estar tot el dia a la cuina, no cal gastar molts
diners,....amb pocs minuts tot pot tenir la seva gràcia! Només cal
trobar-li!
HORARI:
Dissabte 12 de Gener de 10.00 a 13.00h
LLOC:
Al C/Montseny, 3 de Folgueroles
CAL PORTAR:
4 carmanyoles, davantal, llibreta i boli, 3 pots de vidre.
PREU:
25€ amb el dinar per emportar inclòs.
INSCRIPCIONS:
Àngels
Piqué
Tel.680113026
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada