APRIMAR-SE
AMB CONSCIÈNCIA,
SALUT
I ALEGRIA
Del
17 de Gener al 6 de Juny
Cada
dijous de 19.00 a 21.00h
Curs
de cuina pràctic i teòrics per tal d’assolir un objectiu clar que
és perdre pes de manera saludable, progressiva i sense patiment a
partir de canviar hàbits alimentaris i trobant l’equilibri cos,
ment i emocions.
Cada
persona és un mon particular i els motius pels quals un augmenta de
pes poden ser tant variats com persones. Hi ha molts factors que hi
poden influir. El que està clar que és un tema més complex del que
sembla aparentment.
Aquí
treballarem la part que té que veure amb els aliments que ingerim
entre 3 i 5 cops al dia, la seva qualitat, quantitat,
combinacions,... realització de plats i menús nutritius i
equilibrats que ajudin al cos a trobar l’equilibri perdut.
L’objectiu
serà assolir nous hàbits, noves mirades cap al propi cos, noves
vies per reforçar la voluntat i així aconseguir l’objectiu
desitjat.
El
fet de treballar en grup cada setmana crea més complicitat i
motivació, permet compartir inquietuds i dubtes, i assolir els
objectius setmanals de manera més fàcil.
Cada
setmana treballarem un tema concret que inclourà diferents aspectes
del nostre organisme. Anirem desenvolupant un autoconeixement i una
comprensió del que som en realitat i com les nostres emocions i
pensaments determinen moltes vegades els desequilibris físics en
forma de sobrepès.
Parlarem
molt, compartirem molt i treballarem molt per preparar un bon sopar
que serà la vostra guia cada setmana.
Donaré
unes pautes setmanals per practicar a casa i faré uns seguiment
personalitzat cada setmana per qui ho desitgi per tal de facilitar el
procés.
Aprendre
a cuinar aliments naturals i sans és cuidar-se per tota la vida i
quan un es cuida és per què s’estima. Primer som nosaltres.
Estimar-se un mateix és el més important. No podem oferir als
altres allò que no tenim.
HORARI:
cada dijous de 19.00 a 21.00h
LLOC:
Al C/Montseny, 3 de Folgueroles (Osona)
PREU:
Es pot fer el pagament per dia 18€ per taller o trimestral 150€
(10 tallers)
Inclou el sopar per emportar i les receptes.
CAL
PORTAR: Davantal, llibreta i boli, 4 carmanyoles i 2 pots de
vidre.
INSCRIPCIONS:
Àngels Piqué
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada