APRIMAR-SE AMB CONSCIÈNCIA, SALUT I ALEGRIA


APRIMAR-SE AMB CONSCIÈNCIA,

SALUT I ALEGRIA

Del 17 de Gener al 6 de Juny

Cada dijous de 19.00 a 21.00h


Curs de cuina pràctic i teòrics per tal d’assolir un objectiu clar que és perdre pes de manera saludable, progressiva i sense patiment a partir de canviar hàbits alimentaris i trobant l’equilibri cos, ment i emocions.

Cada persona és un mon particular i els motius pels quals un augmenta de pes poden ser tant variats com persones. Hi ha molts factors que hi poden influir. El que està clar que és un tema més complex del que sembla aparentment.

Aquí treballarem la part que té que veure amb els aliments que ingerim entre 3 i 5 cops al dia, la seva qualitat, quantitat, combinacions,... realització de plats i menús nutritius i equilibrats que ajudin al cos a trobar l’equilibri perdut.

L’objectiu serà assolir nous hàbits, noves mirades cap al propi cos, noves vies per reforçar la voluntat i així aconseguir l’objectiu desitjat.

El fet de treballar en grup cada setmana crea més complicitat i motivació, permet compartir inquietuds i dubtes, i assolir els objectius setmanals de manera més fàcil.

Cada setmana treballarem un tema concret que inclourà diferents aspectes del nostre organisme. Anirem desenvolupant un autoconeixement i una comprensió del que som en realitat i com les nostres emocions i pensaments determinen moltes vegades els desequilibris físics en forma de sobrepès.

Parlarem molt, compartirem molt i treballarem molt per preparar un bon sopar que serà la vostra guia cada setmana.

Donaré unes pautes setmanals per practicar a casa i faré uns seguiment personalitzat cada setmana per qui ho desitgi per tal de facilitar el procés.

Aprendre a cuinar aliments naturals i sans és cuidar-se per tota la vida i quan un es cuida és per què s’estima. Primer som nosaltres. Estimar-se un mateix és el més important. No podem oferir als altres allò que no tenim.

HORARI: cada dijous de 19.00 a 21.00h
LLOC: Al C/Montseny, 3 de Folgueroles (Osona)
PREU: Es pot fer el pagament per dia 18€ per taller o trimestral 150€ (10 tallers)
Inclou el sopar per emportar i les receptes.
CAL PORTAR: Davantal, llibreta i boli, 4 carmanyoles i 2 pots de vidre.
INSCRIPCIONS:
Àngels Piqué
tel. 680113026




Comentaris