TAPES VEGANES



TAPES VEGANES

Taller pràctic de cuina

Dissabte 1 de Desembre


Ara que s’acosten les festes, són moments de retrobament, tenim ganes de compartir àpats i estones amb amics i familiars. Però potser no volem passar-nos llargues estones cuinant, ni tampoc fer àpats que enfarfeguin molt. Llavors, és més adequat agafar ingredients variats i anar fent combinacions i muntatges originals i divertits. Tan per sopar com per picar i acompanyar una beguda. Son platets lleugers, vistosos, fàcils de fer i de menjar.

Serà un taller de cuina pràctica on tots participarem en la preparació de petits plats divertits, muntatges originals, carregats d’imaginació i de gust. A partir d’ingredients naturals d’origen vegetal de primera qualitat.

Podreu experimentar amb aliments bàsics i senzills combinats de mil maneres. Afegint tocs més originals i sofisticats. El mon vegetal és ple de color i textures que conviden a desenvolupar la creativitat.

Mentre es cuina es faran les explicacions oportunes sobre la qualitat i les propietats dels aliments per poder assolir uns coneixements bàsics per dur una alimentació sana i equilibrada.

Després farem un tast de tots el plats preparats acompanyats d’un bon te.

Un taller per gaudir cuinant!

HORARI: dissabte 1 de Desembre de 10.00 a 13.00h
LLOC: Al C/Montseny, 3 de Folgueroles
APORTACIÓ: 25€ amb tast inclòs.
CAL PORTAR: Davantal, llibreta i boli, alguna carmanyola gran.
INSCRIPCIONS: fins el 29 de novembre

Àngels Piqué
Tel. 680113026



Comentaris