AMANIDES D'HIVERN


AMANIDES D’HIVERN

i els seus condiments


Taller pràctic de cuina

Dimecres 12 de Desembre


En el món en que vivim ingerim, encara que vigilem, una quantitat molt important de tòxics, que es troben en els aliments, a la terra, a l’aire i a l’aigua. Així com les radiacions que ens afecten constantment i que no podem evitar. Cal una ajuda extra, sobretot als òrgans de depuració. Calen aliments crus que ajudin a depurar i netejar el nostre organisme, que l’alcalinitzin i que aportin oxigen en forma de clorofila. Son les verdures verdes les que tenen més interès en aquest sentit i per això cal menjar-ne durant tot l’any.

Sorprenents i originals, poden ser la part més vistosa del menú, la més refrescant i la més depurativa. Una amanida no té per què menjar-se només a l’estiu, a l’hivern podem utilitzar ingredients tebis, cuinats, molt energètics i nutritius. Es una estació on també trobem molta varietat de verdures, fruites,algues, fruits secs i llavors per combinar.

Prepararem també condiments, salses i vinagretes ideals per trobar equilibri i gust al plat.

Farem servir plantes silvestres, flors, plantes medicinals, bolets i molts ingredients sorpresa.

Una amanida pot ser un plat únic lleuger i refrescant per emportar, un complement ideal en àpats festius contundents i l’escombra pel nostre organisme.

Vine a descobrir una nova versió de les amanides!!

HORARI: dimecres 12 de desembre de 19.00 a 21.00h
LLOC: C/ Montseny, 3 de Folgueroles
APORTACIÓ: 18€ amb tast inclòs
CAL PORTAR: Davantal, llibreta i boli, 5 carmanyoles i 5 pots petits de vidre.
INSCRIPCIONS: Fins el 10 de desembre

Àngels Piqué
Tel. 680113026



Comentaris