ORGANITZACIÓ D’UN MENÚ SETMANAL
Com crear un fons de nevera
Dissabte 17 de Novembre
Quan es vol seguir una
alimentació viva i saludable no és tant senzill trobar temps per cuinar cada
dia. Llavors és fàcil recórrer a productes preparats, congelats, envasats i poc
saludables. Que a la llarga creen problemes de salut, males digestions i baixa
energia.
Per tal de poder concebre la
jornada laboral amb una alimentació energètica i saludable cal organització i
planificació. Cal saber com i quan de temps conservar aliments semi preparats.
Què comprar i com crear un fons de nevera que ajudi el dinar o el sopar sigui
un plis!! Amb bons aliments i amb varietat de nutrients.
En aquest taller podràs aprendre
a organitzar el menú setmanal per 5 dies; fàcil, variat i gustós. També com
conservar aliments, que mantinguin l’energia i la qualitat. Com tenir
condiments i acompanyaments que proporcionaran sabor i originalitat al plat.
Com fer de les verdures la nostra base sense invertir molt temps en tallar i
cuinar.
El món actual ens força a una adaptació
constant i a buscar eines per aunar la sabiduria ancestral, una alimentació
pura i energètica, la senzillesa i la falta de temps. I a no haver de recórrer
a una industria alimentària que sempre està a punt d’oferir solucions, a
qualsevol preu. I el preu és la nostra salut i la salut del planeta.
Visca el fast food viu i
saludable!!!
HORARI: dissabte 17 de Novembre de 10.00 a 13.00h
LLOC: Al C/Montseny,3 de Folgueroles
APORTACIÓ: 25€ amb fons de nevera per emportar
CAL PORTAR: Carmanyoles petites, pots de vidre, davantal i llibreta
INSCRIPCIONS: fins el dia 15 de Novembre
Àngels Piqué
Tel. 680113026
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada