FONS DE NEVERA


ORGANITZACIÓ DUN MENÚ SETMANAL

Com crear un fons de nevera

Dissabte 17 de Novembre

Quan es vol seguir una alimentació viva i saludable no és tant senzill trobar temps per cuinar cada dia. Llavors és fàcil recórrer a productes preparats, congelats, envasats i poc saludables. Que a la llarga creen problemes de salut, males digestions i baixa energia.

Per tal de poder concebre la jornada laboral amb una alimentació energètica i saludable cal organització i planificació. Cal saber com i quan de temps conservar aliments semi preparats. Què comprar i com crear un fons de nevera que ajudi el dinar o el sopar sigui un plis!! Amb bons aliments i amb varietat de nutrients.

En aquest taller podràs aprendre a organitzar el menú setmanal per 5 dies; fàcil, variat i gustós. També com conservar aliments, que mantinguin l’energia i la qualitat. Com tenir condiments i acompanyaments que proporcionaran sabor i originalitat al plat. Com fer de les verdures la nostra base sense invertir molt temps en tallar i cuinar.

El món actual ens força a una adaptació constant i a buscar eines per aunar la sabiduria ancestral, una alimentació pura i energètica, la senzillesa i la falta de temps. I a no haver de recórrer a una industria alimentària que sempre està a punt d’oferir solucions, a qualsevol preu. I el preu és la nostra salut i la salut del planeta.

Visca el fast food viu i saludable!!!

HORARI: dissabte 17 de Novembre de 10.00 a 13.00h
LLOC: Al C/Montseny,3 de Folgueroles
APORTACIÓ: 25€ amb fons de nevera per emportar
CAL PORTAR: Carmanyoles petites, pots de vidre, davantal i llibreta
INSCRIPCIONS: fins el dia 15 de Novembre


Àngels Piqué
Tel. 680113026

Comentaris