DOLÇ NATURAL
PLATS
EQUILIBRATS DE TARDOR
Dissabte
27 octubre
Arriba el fred, el cos necessita estabilitat, harmonia i
equilibri . Es produeix un tancament i la terra ens dóna els aliments
imprescindibles per que aquest procés sigui adequat i adaptat a la nostra
constitució i manera de ser.
El gust dolç és molt important en aquesta estació de canvis.
Va més enllà del simple plaer. Es el moment d’estabilitzar l’organisme i
reforçar el sistema immunitari.
Per potenciar aquest sabor cal saber com cuinar, quins
ingredients, quines coccions i condiments són els més adequats.
Es important aprendre a potenciar la dolçor natural sense
haver d’utilitzar sucre. Hi ha moltes
possibilitats sanes i nutritives que transformaran un plat o unes postres.
Vine a conèixer el poder energètic
dels aliments de tardor!
Sintonitza amb l’energia
del moment!
I passaràs un millor hivern...amb més energia i vitalitat.
HORARI: dissabte 27 octubre de 10.00 a 13.00h
LLOC: Al C/Montseny, 3 de Folgueroles
PREU: 25€ amb menú inclòs per emportar
CAL PORTAR: 3 carmanyoles i un pot de vidre
INSCRIPCIONS: Fins el dia 25 Octubre
Àngels Piqué
Tel. 680113026
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada