DOLÇ NATURAL


DOLÇ NATURAL

PLATS EQUILIBRATS DE TARDOR

Dissabte 27 octubre

Arriba el fred, el cos necessita estabilitat, harmonia i equilibri . Es produeix un tancament i la terra ens dóna els aliments imprescindibles per que aquest procés sigui adequat i adaptat a la nostra constitució i manera de ser.

El gust dolç és molt important en aquesta estació de canvis. Va més enllà del simple plaer. Es el moment d’estabilitzar l’organisme i reforçar el sistema immunitari.

Per potenciar aquest sabor cal saber com cuinar, quins ingredients, quines coccions i condiments són els més adequats.

Es important aprendre a potenciar la dolçor natural sense haver d’utilitzar sucre.  Hi ha moltes possibilitats sanes i nutritives que transformaran un plat o unes postres.

Vine a conèixer el poder energètic dels aliments de tardor!

 Sintonitza amb l’energia del moment!

I passaràs un millor hivern...amb més energia i vitalitat.

HORARI: dissabte 27 octubre de 10.00 a 13.00h
LLOC: Al C/Montseny, 3 de Folgueroles
PREU: 25€ amb menú inclòs per emportar
CAL PORTAR: 3 carmanyoles i un pot de vidre
INSCRIPCIONS: Fins el dia 25 Octubre

Àngels Piqué
Tel. 680113026

Comentaris