PASSOS A SEGUIR PER COMENÇAR UNA
ALIMENTACIÓ MÉS SALUDABLE
-Xerrada gratuïta-
Dimecres 5 de setembre a les 20.00h
Lloc: al C/Montseny,3 de Folgueroles
Ser conscients del que mengen ja s’ha convertit en una necessitat,
degut als mals hàbits alimentaris (productes escombreria, plens de tòxics,
envasats, manipulats,...) que a part són altament adictius i a la pèssima
qualitat dels aliments que es venen en grans superficies. Cal tenir els ulls
ben oberts i saber triar i a aplicar bons criteris per decidir el què menges.
En aquesta xerrada explicaré com començar a fer canvis
alimentaris que afavoreixin la salut i el benestar. Aplicar bons criteris
alhora d’anar a comprar i saber triar els productes de millor qualitat. Com fer
una bona gestió del rebost i la cuina per fer-ho fàcil i pràctic. Idees per fer
menús complerts i equilibrats. I crear bons hàbits i poder-los mantenir en el
temps.
La xerrada és gratuïta però cal inscripció prèvia a:
Àngels Piqué
Tel.680113026
lamagiadelacuina.blogspot.com
“Som el
que mengem”
“La
qualitat de la nostra sang depèn de la qualitat dels aliments que ingerim”
“Hi ha
aliments que ens aporten energia i n’hi ha d’altres que ens la roben”
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada