CONEIXEMENT ENERGÈTIC I VIBRACIONAL DELS ALIMENTS
Taller
teòric i pràctic de cuina
Dissabte,
29 de setembre
Tot és energia, els aliments
també i depenent del que mengem notem aquests efectes en el nostre cos, de
vegades de forma sutil, de vegades de manera més evident.
Conèixer aquestes
característiques energètiques dels aliments ajudarà a crear més equilibri i
harmonia a la nostra vida, en les nostres emocions i en l’estat d’ànim.
Aprofitarem aquesta energia dels
aliments per nosaltres estar més actius, més concentrats i més vitals.
Cada persona és diferent i les
seves circumstàncies també, això vol dir que l’alimentació també s’haurà
d’adaptar a aquestes característiques. La influència de l’estació de l’any, del
clima, etc... tot influeix en tot i la gràcia és fluir i adaptar-se.
Ara que ve la tardor, una estació
molt especial a nivell energètic. Que amb l’alimentació podem ajudar al nostre
sistema immunitari a suportar millor els canvis de temperatura i evitar
refredats i altres dolències.
Aquest taller és molt interessant
per comprendre i poder posar e pràctica aquests coneixements per tal de notar
mes equilibri en el nostre organisme. Constarà d’una part d’explicació i
després cuinarem entre tots un menú que ajudi a reforçar aquest sistema
immunitari.
HORARI: Dissabte
29 de setembre de 10.00 a 13.00h
PREU: 25€ amb
dinar per emportar inclòs
LLOC: Al C/
Montseny, 3 de Folgueroles
CAL PORTAR:
Davantal, 3 carmanyoles i 1 pot de vidre, llibreta i boli.
INSCRIPCIONS:
Fins el dia 27 de setembre
Àngels
Piqué
Tel.
680113026
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada