CONEIXEMENT ENERGÈTIC I VIBRACIONAL DELS ALIMENTS - 29 de Setembre


CONEIXEMENT ENERGÈTIC I VIBRACIONAL DELS ALIMENTS

Taller teòric i pràctic de cuina

Dissabte, 29 de setembre

Tot és energia, els aliments també i depenent del que mengem notem aquests efectes en el nostre cos, de vegades de forma sutil, de vegades de manera més evident.

Conèixer aquestes característiques energètiques dels aliments ajudarà a crear més equilibri i harmonia a la nostra vida, en les nostres emocions i en l’estat d’ànim.

Aprofitarem aquesta energia dels aliments per nosaltres estar més actius, més concentrats i més vitals.
Cada persona és diferent i les seves circumstàncies també, això vol dir que l’alimentació també s’haurà d’adaptar a aquestes característiques. La influència de l’estació de l’any, del clima, etc... tot influeix en tot i la gràcia és fluir i adaptar-se.

Ara que ve la tardor, una estació molt especial a nivell energètic. Que amb l’alimentació podem ajudar al nostre sistema immunitari a suportar millor els canvis de temperatura i evitar refredats i altres dolències.

Aquest taller és molt interessant per comprendre i poder posar e pràctica aquests coneixements per tal de notar mes equilibri en el nostre organisme. Constarà d’una part d’explicació i després cuinarem entre tots un menú que ajudi a reforçar aquest sistema immunitari.

HORARI: Dissabte 29 de setembre de 10.00 a 13.00h
PREU: 25€ amb dinar per emportar inclòs
LLOC: Al C/ Montseny, 3 de Folgueroles
CAL PORTAR: Davantal, 3 carmanyoles i 1 pot de vidre, llibreta i boli.
INSCRIPCIONS: Fins el dia 27 de setembre

Àngels Piqué
Tel. 680113026




Comentaris