CUINA
LLEUGERA i SUAU
Dissabte, 16 de juny
Cuina amable amb el cos i amb els
aliments, carícies per l’organisme, suau pels sentits, generosa en vida i
nutrients.
Quan es cuinen excessivament les verdures a altes temperatures molts dels
seus nutrients es destrueixen així com els enzims que contenen. Ara que el clima convida més a sortir i a no
dedicar tantes hores a al cuina és el moment de fer preparacions més ràpides,
senzilles i refrescants, menjar més fruita i verdura crua, que ens ajudarà a
estar més vitals. Cal saber com fer-ho per tal que ens mantinguem equilibrats
energèticament.
Aquest és un taller pràctic per
aprendre a preparar plats a partir de
coccions senzilles, a baixa temperatura, que mantinguin els nutrients dels
aliments i que siguin de fàcil digestió. Treballarem diferents tècniques de
cocció molt nutritives. I també amb fruites i verdures crues, vives i riques en
enzims. Que aportaran energia vital al
nostre organisme.
Coccions molt variades al vapor (verdures, cereals, pans...),
papillote, macerats, deshidratats, premsats, saltejats ràpids,.....tot
condimentat amb salses crues que ajudaran a crear varietat, color i sabor als plats.
HORARI: Dissabte dia 16
de juny de 10.00 a 13.00h
LLOC: al C/Montseny, 3 de Folgueroles
CAL PORTAR: Davantal, llibreta, boli i carmanyoles
PREU: 25€ amb tast inclòs
INSCRIPCIONS: Fins el dia 14 de juny
Àngels
Piqué
tel. 680113026
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada