CUINA SUAU I LLEUGERA


CUINA LLEUGERA i SUAU

Dissabte, 16 de juny



Cuina amable amb el cos i amb els aliments, carícies per l’organisme, suau pels sentits, generosa en vida i nutrients.

Quan es cuinen excessivament  les verdures a altes temperatures molts dels seus nutrients es destrueixen així com els enzims que contenen.  Ara que el clima convida més a sortir i a no dedicar tantes hores a al cuina és el moment de fer preparacions més ràpides, senzilles i refrescants, menjar més fruita i verdura crua, que ens ajudarà a estar més vitals. Cal saber com fer-ho per tal que ens mantinguem equilibrats energèticament.

Aquest és un taller pràctic per aprendre a preparar  plats a partir de coccions senzilles, a baixa temperatura, que mantinguin els nutrients dels aliments i que siguin de fàcil digestió. Treballarem diferents tècniques de cocció molt nutritives. I també amb fruites i verdures crues, vives i riques en enzims.  Que aportaran energia vital al nostre organisme.

Coccions molt variades  al vapor (verdures, cereals, pans...), papillote, macerats, deshidratats, premsats, saltejats ràpids,.....tot condimentat amb salses crues que ajudaran a crear varietat, color i  sabor als plats.

HORARI: Dissabte dia 16 de juny de 10.00 a 13.00h
LLOC: al C/Montseny, 3 de Folgueroles
CAL PORTAR: Davantal, llibreta, boli i carmanyoles
PREU: 25€ amb tast inclòs
INSCRIPCIONS: Fins el dia 14 de juny


                                                                       Àngels Piqué
tel. 680113026

Comentaris