ALIMENTACIÓ CONSCIENT


TALLER D´ALIMENTACIÓ CONSCIENT

Dissabte, 14 de juliol


Si desitges iniciar un canvi en l’alimentació cap a una forma més conscient, sana i natural, cal tenir uns coneixements previs. Seguir unes pautes per començar i aprendre a respectar el ritme que el cos et va marcant.

Per oferir al cos els nutrients que necessita és essencial donar-li aliments que siguin vius i que aportin energia. Que no suposin una dificultat pels processos fisiològics naturals i que no embrutin l’organisme.

En el món vegetal trobem totes aquestes possibilitats, lluny de dogmes i creences de que seguir una alimentació vegana porta a deficiències nutricionals. Tots som diferents i per tant l’alimentació ha de ser el més adequada a les necessitats de cadascú. Però si que està més que demostrat que el consum de vegetals millora la salut i el benestar de les persones i és la forma més fisiològica i coherent pel nostre organisme i pel planeta d’alimentar-nos.

Però, s’ha de tenir en compte que no es pot fer un canvi radical de forma ràpida, ja que llavors si que podem tenir problemes. Per què poguem aprofitar tots aquests beneficis cal coneixement i una metodologia a seguir. Cal aprendre a gestionar una nova cuina. I així el procés de canvi serà gratificant i molt complaent...... Un món per descobrir!!

Horari: Dissabte, 14 de juliol de 10.00 a 13.00h
Lloc: Al C/Montseny,3 de Folgueroles
Preu: 25€ amb dinar inclòs
Cal portar: Carmanyoles, davantal i llibreta.
Inscripcions: Fins el dia 12 de juliol

M.Àngels Piqué
tel. 680113026
lamagiadelacuina.blogspot.com


Comentaris