"PANXACONTENTS" Salut gastrointestinal


"PANXACONTENTS"

SALUT GASTROINTESTINAL


Dissabte 7 de Juliol

Cada vegada es fa més evident el vincle que hi ha entre el bon funcionament  gastrointestinal, el sistema immunitari i l’estat anímic - emocional d’una persona.

La salut intestinal és la base per a totes les funcions del nostre organisme i per tant està directament implicada en la qualitat de vida d’una persona. L’aparell digestiu és quelcom miraculós i extraordinari, que abasta molt més del que ens podem imaginar, i malgrat la ciència ha aprofundit molt, segueix sent un gran misteri el seu precís i meticulós funcionament.

Gràcies a tot aquest delicat procés el cos obté dels aliments els nutrients necessaris, l’energia i la vitalitat pel seu correcte funcionament.

 Un dels requisits claus és mantenir feliç i contenta la microbiòtica intestinal, o sigui els bitxets que viuen dins els nostres intestins. Tenir la panxa tranquil·la i contenta. Sense gasos, dolor, malestar, restrenyiment, panxa inflada,....

Aquesta flora intestinal es veu alterada per diferents substàncies que ingerim i també per sentiments o emocions , és molt sensible a tot el que ens passa. El cos humà és una unitat on tot està relacionat.
 
“ Una persona amb bones característiques gastrointestinals és sana mentalment i físicament”...”hi ha una forta relació entre la salut i determinades formes de menjar i de viure”   
                                                                                                                                    Hiromi Shinya

Aquest taller està format per una part de teoria sobre precaucions, millores i eines per aconseguir aquest benestar intestinal. I una part de pràctica amb aliments regeneradors i reconstituients d’aquesta flora intestinal.

HORARI: dissabte 7 de juliol de 10.00 a 13.00h
PREU: 25€ amb tast inclòs
LLOC: Al C/Montseny, 3 de Folgueroles
INSCRIPCIONS: fins el dia 5 de juliol

Àngels Piqué
Tel. 680113026
lamagiadelacuina.blogspot.com

Comentaris