CURS PRÀCTIC DE CUINA
SALUDABLE D’ESTIU
Tallers pràctics per aprendre a fer
plats refrescants, fàcils i molt saludables per l’estiu.
Amb fruites i verdures de temporada
prepararem receptes complertes, per emportar, per fer aperitius i pica-pica,
amanides variades, hamburgueses, postres, gelats, batuts, sucs....sense sucres
i sense productes d’origen animal.
La programació del curs consisteix en
dues setmanes de juliol (Setmana del 2
al 6 i la setmana del 16 al 20 ) Amb opció de dinars o sopars (de 11.00 a 13.00
ò de 19.00 a 21.00)
Els dilluns, dimarts i dimecres
realitzarem receptes variades amb cereals, verdures, llegums, fruits secs, fruites,
algues i llavors. Els divendres serà un dia especial on
farem receptes a base de fruites i
verdures crues; sucs, batuts, postres, gelats, iogurts,.....i moltes coses més.
PROGRAMACIÓ:
-
PRIMERA SETMANA:
Dilluns
2, dimarts 3, dimecres 4 de juliol farem menús complerts i divendres 6 de
juliol farem postres.
Horari opció matins: de 11.00 a 13.00 h
Horari opció tardes: de 19.00 a 21.00 h
-
SEGONA SETMANA:
Dilluns
16, dimarts 17, dimecres 18 de juliol farem menús complerts i divendres 20 de
juliol farem gelats, batuts i iogurts.
Horari opció matins: de 11.00 a 13.00h
Horari opció tardes: de 19.00 a 21.00h
PREUS:
Curs
complert : 130€
1
setmana: 75€
Dies
puntuals: 20€/dia
(El preu inclou les receptes i el dinar o sopar per emportar a
casa)
CAL
PORTAR: Davantal, llibreta, carmanyoles i
pots petits.
LLOC: Al C/Montseny, 3 de Folgueroles
INSCRIPCIONS: Fins el dia 29 de juny (places limitades)
Àngels Piqué
Tel. 680113026
lamagiadelacuina.blogspot.com
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada