CURS PRÀCTIC DE CUINA SALUDABLE D'ESTIU


CURS PRÀCTIC DE CUINA SALUDABLE D’ESTIU

Tallers pràctics per aprendre a fer plats refrescants, fàcils i molt saludables per l’estiu.

Amb fruites i verdures de temporada prepararem receptes complertes, per emportar, per fer aperitius i pica-pica, amanides variades, hamburgueses, postres, gelats, batuts, sucs....sense sucres i sense productes d’origen animal.

La programació del curs consisteix en dues setmanes de juliol (Setmana del  2 al 6 i la setmana del 16 al 20 ) Amb opció de dinars o sopars (de 11.00 a 13.00 ò de 19.00 a 21.00)

Els dilluns, dimarts i dimecres realitzarem receptes variades amb cereals, verdures, llegums, fruits secs, fruites, algues i llavors. Els divendres serà un dia especial on farem receptes a base  de fruites i verdures crues; sucs, batuts, postres, gelats, iogurts,.....i moltes coses més.

PROGRAMACIÓ:

-          PRIMERA SETMANA:
 Dilluns 2, dimarts 3, dimecres 4 de juliol farem menús complerts i divendres 6 de juliol farem postres.
Horari opció matins: de 11.00 a 13.00 h
Horari opció tardes: de 19.00 a 21.00 h

-          SEGONA SETMANA:
 Dilluns 16, dimarts 17, dimecres 18 de juliol farem menús complerts i divendres 20 de juliol farem gelats, batuts i iogurts.
Horari opció matins: de 11.00 a 13.00h
Horari opció tardes: de 19.00 a 21.00h

PREUS:
Curs complert : 130€
1 setmana: 75€
Dies puntuals: 20€/dia
(El preu inclou les receptes i el dinar o sopar per emportar a casa)

CAL PORTAR: Davantal, llibreta, carmanyoles i pots petits.

LLOC: Al C/Montseny, 3 de Folgueroles

INSCRIPCIONS:  Fins el dia 29 de juny (places limitades)

Àngels Piqué
Tel. 680113026
lamagiadelacuina.blogspot.com


Comentaris