BOLS I PLATS ÚNICS COMPLERTS


BOLS i PLATS ÚNICS COMPLERTS
Dissabte 21 de juliol




Hi una forma de menjar molt pràctica i fàcil que és organitzar el dinar o el sopar dins un bol amb molta varietat d’ingredients, alguns cuinats i altres crus que faran els àpats més divertits i gustosos.

 És una idea simple; Organitzar per capes per tal de preservar els gustos i les textures dels diferents aliments. També pot ser una manera d’aprofitar sobres o de no haver de passar l’estiu a la cuina.

Poden ser també receptes fàcils per emportar si es prepara tot dins un pot de vidre amb tapa de rosca.
Aquest és un taller pràctic molt divertit per agafar idees i per preparar menjar saludable de manera fàcil.

HORARI: dissabte 21 de juliol de 10.00 a 13.00h
PREU: 25€ amb tast inclòs
LLOC: Al C/Montseny,3 de Folgueroles
CAL PORTAR: Davantal, llibreta i boli, un pot de vidre de boca ampla amb tapa de rosca.
INSCRIPCIONS: Abans del dia 19 de juliol

Àngels Piqué
Tel. 680113026
lamagiadelacuina.blogspot.com



Comentaris