BOLS i PLATS ÚNICS COMPLERTS
Dissabte 21 de juliol
Hi una forma de menjar molt pràctica i
fàcil que és organitzar el dinar o el sopar dins un bol amb molta varietat d’ingredients,
alguns cuinats i altres crus que faran els àpats més divertits i gustosos.
És una idea simple; Organitzar per capes per
tal de preservar els gustos i les textures dels diferents aliments. També pot
ser una manera d’aprofitar sobres o de no haver de passar l’estiu a la cuina.
Poden ser també receptes fàcils per emportar
si es prepara tot dins un pot de vidre amb tapa de rosca.
Aquest és un taller pràctic molt
divertit per agafar idees i per preparar menjar saludable de manera fàcil.
HORARI: dissabte
21 de juliol de 10.00 a 13.00h
PREU: 25€ amb
tast inclòs
LLOC: Al C/Montseny,3
de Folgueroles
CAL PORTAR:
Davantal, llibreta i boli, un pot de vidre de boca ampla amb tapa de rosca.
INSCRIPCIONS: Abans
del dia 19 de juliol
Àngels Piqué
Tel. 680113026
lamagiadelacuina.blogspot.com
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada