Dissabte, 2 de juny
Si desitges iniciar un canvi en
l’alimentació cap a una forma més conscient, sana i natural, cal tenir uns coneixements
previs. Seguir unes pautes per començar i aprendre a respectar el ritme que el
cos et va marcant.
Per oferir al cos els nutrients que
necessita és essencial donar-li aliments que siguin vius i que aportin energia.
Que no suposin una dificultat pels processos fisiològics naturals i que no
embrutin l’organisme.
En el món vegetal trobem totes
aquestes possibilitats, lluny de dogmes i creences de que seguir una
alimentació vegana porta a deficiències
nutricionals. Tots som diferents i per tant l’alimentació ha de ser el més
adequada a les necessitats de cadascú. Però si que està més que demostrat que
el consum de vegetals millora la salut i el benestar de les persones i és la
forma més fisiològica i coherent pel nostre organisme i pel planeta d’alimentar-nos.
Però, s’ha de tenir en compte que no
es pot fer un canvi radical de forma ràpida, ja que llavors si que podem tenir
problemes. Per què poguem aprofitar tots
aquests beneficis cal coneixement i una metodologia a seguir. Cal aprendre a
gestionar una nova cuina. I així el procés de canvi serà gratificant i molt
complaent...... Un món per descobrir!!
Horari: Dissabte,
2 de juny de 10.00 a 13.00h
Lloc: Al
C/Montseny,3 de Folgueroles
Preu: 25€ amb
dinar inclòs
Cal portar:
Carmanyoles, davantal i llibreta.
Inscripcions: Fins el
dia 31 de maig
M.Àngels Piqué
tel. 680113026
lamagiadelacuina.blogspot.com
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada