ENTREPANS VIUS


ENTREPANS VIUS

             Taller pràctic
                     Dissabte, 5 de maig

La preparació d’entrepans  pot ser un art, hi ha mil formes de fer un entrepà nutritiu, ric i energètic. I pot ser font de salut i vitalitat a qualsevol  hora del dia. Tot depèn dels ingredients, de la seva qualitat i de la combinació.

Sempre criminalitzem molt el consum d’entrepans, degut als ingredients amb que estan fets; pa de mala qualitat, concentrats de proteïna animal, són molt acidificants pel cos i molt densos. Si a més són mal combinats provoquen problemes digestius i cansament, ens resten energia.

Hi ha noves maneres de fer aquests àpats ràpids, de fàcil transportar i de fàcil menjar per tal que siguin saludables, vius, frescos i ens aportin molta energia.

 En el taller realitzarem diferents receptes vegetals d’entrepans que et sorprendran, que els podràs fer per esmorzar, berenar o fins i tot per dinar.  Combinarem ingredients lleugers, depuratius i molt vius.

 Una versió diferent del clàssic entrepà de formatge, pernil o bikini... hi ha infinites opcions...canvia d’hàbits!!

També farem un envoltori reciclable, sostenible i fàcil, per no haver d’utilitzar alumini i plàstic.

 Vine a descobrir el nou món dels entrepans!!!!


HORARI: dissabte 5 de maig d’11.00 a 13.00h
LLOC: Al C/Montseny, 3 de Folgueroles
PREU: 20€ amb tast inclòs.
CAL PORTAR: Davantal i llibreta
INSCRIPCIONS: Abans del dia 3 de maig



Àngels Piqué
Tel. 680113026
lamagiadelacuina.blogspot.com

Comentaris