ENTREPANS VIUS
Taller pràctic
Dissabte, 5 de maig
La preparació d’entrepans pot ser un art, hi ha mil formes de fer un
entrepà nutritiu, ric i energètic. I pot ser font de salut i vitalitat a
qualsevol hora del dia. Tot depèn dels
ingredients, de la seva qualitat i de la combinació.
Sempre criminalitzem molt el consum
d’entrepans, degut als ingredients amb que estan fets; pa de mala qualitat,
concentrats de proteïna animal, són molt acidificants pel cos i molt densos. Si
a més són mal combinats provoquen problemes digestius i cansament, ens resten
energia.
Hi ha noves maneres de fer
aquests àpats ràpids, de fàcil transportar i de fàcil menjar per tal que siguin
saludables, vius, frescos i ens aportin molta energia.
En el taller realitzarem diferents receptes
vegetals d’entrepans que et sorprendran, que els podràs fer per esmorzar,
berenar o fins i tot per dinar. Combinarem ingredients lleugers, depuratius i
molt vius.
Una versió diferent del clàssic entrepà de formatge, pernil o bikini...
hi ha infinites opcions...canvia d’hàbits!!
També farem un envoltori
reciclable, sostenible i fàcil, per no haver d’utilitzar alumini i plàstic.
Vine a descobrir el nou món dels entrepans!!!!
HORARI: dissabte 5 de maig d’11.00 a 13.00h
LLOC: Al C/Montseny, 3 de Folgueroles
PREU: 20€ amb tast inclòs.
CAL PORTAR: Davantal i llibreta
INSCRIPCIONS: Abans del dia 3 de maig
Àngels Piqué
Tel. 680113026
lamagiadelacuina.blogspot.com
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada