TALLER
D’INICIACIÓ A LA CUINA VEGANA I VIVA
Dissabte, 17 de Març
Cada vegada hi ha més persones que
desitgen iniciar un canvi en l’alimentació, cap a una millora de la salut i la
vitalitat. I també cada vegada es va despertant més la preocupació pel benestar
animal. No és necessari el patiment de cap animal per estar ben alimentats.
Per oferir al cos els nutrients que
necessita és essencial donar-li aliments que siguin vius i que aportin energia.
Que no suposin una dificultat pels processos fisiològics naturals i que no
embrutin l’organisme.
En el món vegetal trobem totes
aquestes possibilitats, lluny de dogmes i creences de que seguir una
alimentació vegana porta a deficiències nutricionals. Aquesta és l’alimentació
més coherent amb el medi i més fisiològica pel nostre organisme.
Però, s’ha de tenir en compte que no
es pot fer un canvi radical de forma inconscient, ja que llavors si que podem
tenir problemes. Per què poguem aprofitar tots aquests beneficis cal
coneixement i una metodologia a seguir. Cal aprendre a gestionar una nova
cuina. I així el procés de canvi serà gratificant i molt complaent...... Un món
per descobrir!!
Horari: Dissabte,
17 de març de 10 a 1 del matí
Lloc: Al
C/Montseny,3 de Folgueroles
Preu: 25€ amb
dinar inclòs
Cal portar: Carmanyoles,
davantal i llibreta.
Inscripcions: Fins el
dia 15 de març
M.Àngels Piqué
tel. 680113026
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada