INICIACIÓ A LA CUINA VEGANA


TALLER D’INICIACIÓ A LA CUINA VEGANA I VIVA



Dissabte, 17 de Març

Cada vegada hi ha més persones que desitgen iniciar un canvi en l’alimentació, cap a una millora de la salut i la vitalitat. I també cada vegada es va despertant més la preocupació pel benestar animal. No és necessari el patiment de cap animal per estar ben alimentats.

Per oferir al cos els nutrients que necessita és essencial donar-li aliments que siguin vius i que aportin energia. Que no suposin una dificultat pels processos fisiològics naturals i que no embrutin l’organisme.

En el món vegetal trobem totes aquestes possibilitats, lluny de dogmes i creences de que seguir una alimentació vegana porta a deficiències nutricionals. Aquesta és l’alimentació més coherent amb el medi i més fisiològica pel nostre organisme.

Però, s’ha de tenir en compte que no es pot fer un canvi radical de forma inconscient, ja que llavors si que podem tenir problemes. Per què poguem aprofitar tots aquests beneficis cal coneixement i una metodologia a seguir. Cal aprendre a gestionar una nova cuina. I així el procés de canvi serà gratificant i molt complaent...... Un món per descobrir!!


Horari: Dissabte, 17 de març de 10 a 1 del matí
Lloc: Al C/Montseny,3 de Folgueroles
Preu: 25€ amb dinar inclòs
Cal portar: Carmanyoles, davantal i llibreta.
Inscripcions: Fins el dia 15 de març


M.Àngels Piqué
tel. 680113026

Comentaris