DEPURACIÓ DE L'ORGANISME


TALLER PRÀCTIC DE CUINA

DEPURACIÓ DE L’ORGANISME
A TRAVÉS DE L’ALIMENTACIÓ

Dissabte, 7 d’abril de 2018


Aprofitant la primavera, aquesta estació de l’any tant lluminosa i plena d’energia, és el moment ideal per ajudar al nostre organisme a realitzar un procés de neteja i depuració.

Ara més que mai amb el tipus d’aliments que mengem i la contaminació ambiental és imprescindible replantejar-se periòdicament aquestes dietes depuratives que permeten reiniciar i revitalitzar l’organisme. Per què pugui fer correctament tots el processos fisiològics naturals.

Per que el cos pugui fer aquest procés de forma correcte es necessita energia i també aliments rics en vitamines, enzims, minerals, aigua i aminoàcids (proteïnes), o sigui aliments vius.

Tot això ens ho aportaran les fruites i verdures, en les seves diferents formes.

Per tant en aquest taller aprendrem a fer receptes a partir de verdures crues, germinats, brots tendres, fruites,.....en forma de sucs, batuts i plats complerts. Crearem varietat de gustos, sabors i textures per que aquesta dieta sigui la llavor d’una nova manera de menjar i ens permeti sentir la vitalitat i l’energia que proporcionen aquests aliments.

Para’t !! Escolta al teu cos què et demana !!!


Horari: Dissabte, 7 d’abril al matí de 10.00 a 13.00h
Preu: 25€ amb el dinar inclòs (per endur a casa)
Lloc: Al Carrer Montseny, 3 de Folgueroles
Cal portar: Davantal, llibreta, carmanyoles i pots
Inscripcions: Abans del dia 5 d’abril.



Comentaris