TALLER
PRÀCTIC DE CUINA
DEPURACIÓ DE L’ORGANISME
A TRAVÉS DE L’ALIMENTACIÓ
Dissabte, 7 d’abril de 2018
Aprofitant
la primavera, aquesta estació de l’any tant lluminosa i plena d’energia, és el
moment ideal per ajudar al nostre organisme a realitzar un procés de neteja i
depuració.
Ara
més que mai amb el tipus d’aliments que mengem i la contaminació ambiental és
imprescindible replantejar-se periòdicament aquestes dietes depuratives que
permeten reiniciar i revitalitzar l’organisme. Per què pugui fer correctament
tots el processos fisiològics naturals.
Per
que el cos pugui fer aquest procés de forma correcte es necessita energia i
també aliments rics en vitamines, enzims, minerals, aigua i aminoàcids
(proteïnes), o sigui aliments vius.
Tot
això ens ho aportaran les fruites i verdures, en les seves diferents formes.
Per
tant en aquest taller aprendrem a fer receptes a partir de verdures crues,
germinats, brots tendres, fruites,.....en forma de sucs, batuts i plats complerts.
Crearem varietat de gustos, sabors i textures per que aquesta dieta sigui la
llavor d’una nova manera de menjar i ens permeti sentir la vitalitat i l’energia
que proporcionen aquests aliments.
Para’t !! Escolta al teu cos què et demana !!!
Horari: Dissabte, 7 d’abril al matí de 10.00
a 13.00h
Preu: 25€ amb el dinar inclòs (per endur a
casa)
Lloc: Al Carrer Montseny, 3 de Folgueroles
Cal portar: Davantal, llibreta, carmanyoles i
pots
Inscripcions: Abans del dia 5 d’abril.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada