COM ALCALINITZAR LA DIETA I PER QUÈ?


TALLER DE CUINA TEÒRIC I PRÀCTIC
Dissabte, 17 de Febrer



Un dels temes principals a tenir en compte per poder seguir una alimentació saludable és l’equilibri àcid/alcalí de la nostra dieta.

Per gaudir de bona salut a nivell general cal tenir en compte la qualitat de la sang. Aquesta és la que determina el bon funcionament de les cèl·lules , dels teixits i dels òrgans. Està directament relacionada amb el sistema immunitari i amb la qualitat de la flora intestinal. Per tant és fonamental cuidar els aliments que ingerim tant sigui en quantitat com en qualitat.

En aquest taller es plasmaran les bases d’una dieta alcalina, viva i energètica. Per poder oferir al nostre cos uns bons fonaments per mantenir la salut i la vitalitat de forma permanent.

Farem un part de teoria i després posarem a la pràctica els coneixements assolits.

“Amb petits canvis, els beneficis poden ser grans. No és difícil, és saber-ho”

HORARI: Dissabte al matí de 10 a 1
LLOC: Carrer Montseny, 3 de Folgueroles (Osona)
CAL PORTAR: Davantal, llibreta i carmanyoles
PREU: 25€ amb tast inclòs (per emportar a casa)
INSCRIPCIONS:  Fins el 15 de Febrer

M.ÀNGELS PIQUÉ
Tel. 680113026
lamagiadelacuina.blogspot.com


Comentaris