TALLER DE CUINA TEÒRIC I PRÀCTIC
Dissabte, 17 de Febrer
Un
dels temes principals a tenir en compte per poder seguir una alimentació
saludable és l’equilibri àcid/alcalí de la nostra dieta.
Per
gaudir de bona salut a nivell general cal tenir en compte la qualitat de la
sang. Aquesta és la que determina el bon funcionament de les cèl·lules , dels
teixits i dels òrgans. Està directament relacionada amb el sistema immunitari i
amb la qualitat de la flora intestinal. Per tant és fonamental cuidar els
aliments que ingerim tant sigui en quantitat com en qualitat.
En
aquest taller es plasmaran les bases d’una dieta alcalina, viva i energètica.
Per poder oferir al nostre cos uns bons fonaments per mantenir la salut i la
vitalitat de forma permanent.
Farem
un part de teoria i després posarem a la pràctica els coneixements assolits.
“Amb petits canvis, els
beneficis poden ser grans. No és difícil, és saber-ho”
HORARI: Dissabte al matí de 10 a 1
LLOC: Carrer Montseny, 3 de Folgueroles
(Osona)
CAL PORTAR: Davantal, llibreta i carmanyoles
PREU: 25€ amb tast inclòs (per emportar a
casa)
INSCRIPCIONS: Fins el 15 de Febrer
M.ÀNGELS PIQUÉ
Tel. 680113026
lamagiadelacuina.blogspot.com
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada