TALLER D'HAMBURGUESES, CROQUETES I MANDONGUILLES VEGETALS

TALLER D’HAMBURGUESES, CROQUETES i MANDONGUILLES VEGETALS
Dissabte, 3 de Febrer

Moltes vegades voldríem menjar millor i de forma més saludable però costa molt fer canvis ja que desitgem gaudir dels sabors i textures que estem acostumats en la cuina tradicional. Pensem que menjar verdures i cereals és avorrit. I per altra banda hi ha molt desconeixement sobre les proteïnes vegetals.

Per trencar una mica amb aquests mites ho podreu comprovar en aquest taller pràctic. Veure que és fàcil posar alegria a la vostra taula a partir d’aliments molt bàsics ben combinats amb llavors i condiments. Farem preparacions concentrades de nutrients i plenes de sabor que oferiran moltes opcions a una nova cuina.

Entre tots prepararem les hamburgueses, croquetes i mandonguilles que després us podreu endur cap a casa i compartir-ho amb la família.


L’objectiu és aprendre a fer concentrats de nutrients bàsics i essencials per la salut en diferents formes que siguin gustoses, divertides, amb textura agradable i variades. Tenir recursos nous per poder anar substituint la carn, els ous i els aliments precuinats o simplement augmentar la varietat a la cuina. També es donaran pautes dietètiques i idees per poder aprofitar i transformar sobres de menjar de l’àpat anterior.

PREU:
20€ amb tast inclòs

QUÈ CAL PORTAR:
Davantal i carmanyoles

LLOC i HORARI:
Dissabte 3 de Febrer d’11.00 a 13.00 h.
A Folgueroles, Carrer Montseny,3

INSCRIPCIONS:
Fins dijous 1 de Gener
Per telèfon:  680113026

Comentaris