Del 16 de Gener al
20 de Març
Els dimarts, opció de matí o tarda
Curs de renovació i retrobament
amb la pròpia essència per viure plenament la vida en harmonia amb el que som i
amb el que ens envolta. La saviesa interior i la intuïció ja ens guien cap allò
que ens fa bé i ens indica allò que ens perjudica però hem d’aprendre a
escoltar-nos i descobrirem que dins nostre hi ha el secret més ben guardat per
resoldre tots els problemes de la vida.
La salut i el benestar físic i
emocional el podem recuperar a partir d’un procés suau, progressiu i adaptatiu
cap a una millor alimentació i control de la pròpia vida.
L’alimentació és el pilar
fonamental per assolir aquest equilibri i harmonia. Per tant treballarem amb
els aliments i la seva energia i vitalitat per aconseguir-ho. Amb ajuda, si
cal, d’altres eines com és la teràpia Floral que ajudarà en el treball
d’autoconeixement i equilibri emocional.
Serà per tant un programa de
regeneració vital personalitzat i en grup per poder compartir experiències,
sincronies, fomentar el treball, la
motivació i el compromís amb un mateix.
L’objectiu serà crear hàbits
alimentaris diferents que encetaran un nou camí per després un mateix anar
experimentant i comprovant els efectes.
La vida és un constant
aprenentatge per aconseguir la calma, la felicitat i la llibertat absoluta. Un
canvi alimentari pot millorar molt la
teva vida.
El curs constarà de 10
classes(una classe setmanal) de 2 hores
de durada. La primera hora serà de teoria i les dues restants per posar en
pràctica a través de la cuina tot allò que es vagi assolint. Creant plats senzills
que permetin a tothom portar-ho a la pràctica a casa seva. Si es desitja durant
el curs hi haurà un suport personalitzat per poder treballar tots els aspectes
de la persona i així aprofitar millor els tallers.
TEMARI TEÒRIC DEL
CURS:
- 1. FONAMENTS PER UNA VIDA SANA
- 2. BASES NUTRICIONALS I PROCÉS DIGESTIU
- 3. EQUILIBRI DE PH: ALIMENTS ACIDIFICANTS I ALCALINITZANTS
- 4. CONEIXEMENT ENERGÈTIC I VIBRACIONAL DELS ALIMENTS.
- 5. ALQUIMIA A LA CUINA. TIPUS DE COCCIONS
- 6. EQUILIBRI DE GUSTOS, COLORS, TEXTURES I SABORS
- 7. ORGANITZACIÓ A LA CUINA, LA COMPRA I EL REBOST.
- 8. MENUS EQUILIBRATS
- 9. EMOCIONS I ALIMENTACIÓ
- 10. EINES PER L´AUTOCONEIXEMENT I L´AUTOBSERVACIÓ
LA PRÀCTICA A LA CUINA:
- TREBALLAR AMB ALIMENTS D’ORIGEN VEGETAL: VERDURES, CEREALS, LLEGUMS, LLAVORS, FRUITS SECS, FRUITES, ALGUES I CONDIMENTS.
DURADA: El curs comença el 16 de gener fins el 20 de Març del 2018
HORARI: Cada dimarts. Amb
dues opcions d’horari: De 12 a 2 del migdia o de 7 a 9 del vespre.
CAL PORTAR: Davantal, llibreta, carmanyoles.
MATERIAL QUE S’ENTREGA: Cada setmana s’enviarà per correu la part de teoria
alimentaria i les receptes realitzades durant la classe. El menjar cuinat serà
repartit entre tots els assistents.
LLOC: al C/ Montseny, 3 de Folgueroles
(Osona)
PREU: Total del curs per persona: 150
euros (50€ en fer la reserva i els 100 restants en efectiu en començar el curs)
INSCRIPCIÓ I RESERVA: Per correu electrònic o whatsapp enviant les teves
dades: nom, cognoms, telèfon, correu electronic i el comprovant de l’ingrés.
Per la reserva: Fer un ingrés de 50€ indicant el teu nom i
posant CURS DE NUTRICIÓ VITAL I ESSENCIAL
Numero de compte: ES-14 2100 1071 33 02 00117462
CONTACTE: M.ÀNGELS
PIQUÉ
Tel. 680113026
Lamagiadelacuina.blogspot.com
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada