CUINA D’HIVERN
Dissabte, 25
de Novembre
Fa
fred i el cos necessita adaptar-se al clima exterior. Potser ens sentim destemplats, peus freds...rigidesa corporal.
Quines necessitats alimentàries específiques
tenim a l’hivern?
Hi
ha formes diverses de menjar però cal trobar la més eficaç i neta per
l’organisme.
És important recuperar la força digestiva,
evitar tòxics que interfereixin les funcions fisiològiques normals, eliminació
eficaç dels residus que es generen en la digestió, una bona qualitat de
sang.... Cal potenciar l’energia
interior i ajudar a que el sistema immunitari funcioni al 100%.
Ara
és el moment perfecte per mirar cap a dins i escoltar el cos.
Taller
teòric i pràctic per trobar aquest equilibri des de l’alimentació.
Amb
aliments vegetals, vius i plens d’energia cuinarem plats típics d’hivern.
HORARI: dissabte al matí d’11 a 1
PREU: 20 euros amb tast inclòs.
LLOC: Al carrer Montseny, 3 de Folgueroles
CAL
PORTAR: Davantal, paper i boli,
carmanyoles
INSCRIPCIONS: Fins el dia 23 de Novembre
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada