CUINA D'HIVERN

CUINA DHIVERN
Dissabte, 25 de Novembre


Fa fred i el cos necessita adaptar-se al clima exterior.  Potser ens sentim  destemplats, peus freds...rigidesa corporal.

 Quines necessitats alimentàries específiques tenim a l’hivern?

Hi ha formes diverses de menjar però cal trobar la més eficaç i neta per l’organisme.

  És important recuperar la força digestiva, evitar tòxics que interfereixin les funcions fisiològiques normals, eliminació eficaç dels residus que es generen en la digestió, una bona qualitat de sang....  Cal potenciar l’energia interior i ajudar a que el sistema immunitari funcioni al 100%.

Ara és el moment perfecte per mirar cap a dins i escoltar el cos.

Taller teòric i pràctic per trobar aquest equilibri des de l’alimentació.
Amb aliments vegetals, vius i plens d’energia cuinarem plats típics d’hivern.


HORARI:  dissabte al matí d’11 a 1
PREU:  20 euros amb tast inclòs.
LLOC:  Al carrer Montseny, 3 de Folgueroles
CAL PORTAR:  Davantal, paper i boli, carmanyoles
INSCRIPCIONS:  Fins el dia 23 de Novembre



Comentaris