CUINA DE TARDOR

CUINA DE TARDOR
Dissabte, 28 d’octubre Com cada any la tardor ens porta una riquesa i abundància d’aliments espectacular. Molta varietat de gustos i colors. Això ens permet crear receptes molt variades .

L’energia d’aquesta estació és de repòs, de calma, de quietud.... tot allò que ara mateix ens convé tant. Aprofitem-ho i harmonitzem-nos amb aquests aliments i les seves combinacions.

A la tardor el cos necessita fer una depuració de totes aquelles acumulacions de l’estiu i trobar estabilitat . Cal reforçar el sistema digestiu i l’immunitari per preparar-se pels primers freds.

A través de l’alimentació podem fer molta feina per trobar aquesta estabilitat. Saber quins aliments ens ajuden i complementar-ho amb espècies, jugar amb els colors, amb les textures coneixent a més l’energia de cada ingredient, crearem els menús més equilibrats.

Aquest taller serà sobretot pràctic. Cuinarem un menú complert de tardor entre tots i farem receptes tradicionals com panellets però amb ingredients molt sans i equilibrats.


              
                    HORARI: dissabte al matí d’11 a 1
                        PREU: 20 € amb dinar inclòs
           CAL PORTAR: Davantal i carmanyoles
                          LLOC: C/ Montseny, 3 de Folgueroles
            INSCRIPCIONS: Fins el dia 26 d’octubre.

                            

Comentaris