CUINA DE TARDOR
Dissabte, 28 d’octubre
Com cada any la tardor ens porta
una riquesa i abundància d’aliments espectacular. Molta varietat de gustos i
colors. Això ens permet crear receptes molt variades .
L’energia d’aquesta estació és de
repòs, de calma, de quietud.... tot allò que ara mateix ens convé tant.
Aprofitem-ho i harmonitzem-nos amb aquests aliments i les seves combinacions.
A la tardor el cos necessita fer
una depuració de totes aquelles acumulacions de l’estiu i trobar estabilitat .
Cal reforçar el sistema digestiu i l’immunitari per preparar-se pels primers
freds.
A través de l’alimentació podem
fer molta feina per trobar aquesta estabilitat. Saber quins aliments ens ajuden
i complementar-ho amb espècies, jugar amb els colors, amb les textures
coneixent a més l’energia de cada ingredient, crearem els menús més
equilibrats.
Aquest taller serà sobretot
pràctic. Cuinarem un menú complert de tardor entre tots i farem receptes
tradicionals com panellets però amb ingredients molt sans i equilibrats.
HORARI: dissabte al matí d’11 a 1
PREU: 20 € amb dinar inclòs
CAL PORTAR:
Davantal i carmanyoles
LLOC: C/ Montseny, 3 de Folgueroles
INSCRIPCIONS: Fins el dia 26 d’octubre.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada