RECUPERA EL RITME


💓 RECUPERA EL RITME !!! 💓

Dissabte, 16 de setembre


Aprofitant els últims dies d´un estiu ben calorós.  Temps per descansar, per desconectar, per alliberar l`estrés,  per relaxar-se, per sentir, per gaudir, per compartir, per sortir a la natura, per respirar i contemplar la bellesa i el fluir de la vida. Temps per oblidar-se del temps.....

Els hàbits alimentaris a l’estiu canvien, no hi ha ganes de tancar-se a la cuina, busquem formules senzilles i pràctiques per menjar, no hi ha horaris, improvitzem més i mengem més lleuger i més cru. Tal i com el clima convida a fer-ho. Ens deixem portar per allò que ens ve de gust. Però de vegades no és sempre el que el nostre organisme necessita i no el tractem massa bé, abusem de certs aliments i ens oblidem d’altres. Però com tot, és un cicle que cal acceptar i permetre que flueixi així si la nostra salut ho permet.

Fins que arriba el setembre i ens hem de posar les piles per re-emprendre les rutines de feina i obligacions. Hem de ser capaços de concentrar-nos i mantenir l`energia estable durant tot el dia i no defallir. És importat llevar-se bé i sentir-se vital, alegre i amb entusiasme per tot el que es vagi presentant.

Cal saber organitzar-se, planificar-se bé. Saber alimentar-se d’acord amb les circumstàncies de cadascú.  Quan li donem al cos els nutrients que necessita, el funcionament de la nostra ment i de les nostres emocions és molt millor i tot allò que hem de fer també sembla més fàcil.

L`alimentació és un bon pilar per on començar a treballar. Ajudem-nos a viure millor!!

Aquest taller pretén ser una ajuda pràctica i senzilla per recuperar aquest ritme de bons hàbits alimentaris que ens facilitaran la vida. Recuperant el to i la vitalitat. Per tal de llevar-nos cada dia amb energia, motivació i alegria per gaudir i gestionar bé tot allò que sens presenti.

Hi haurà una explicació molt gràfica de com organitzar la cuina, els menús i les compres.  Quins aliments interessa menjar en aquest moment per reforçar el cos, augmentar la memòria, la concentració, l´energia i la vitalitat i així equilibrar tot el nostre organisme.

En la part pràctica cuinarem receptes senzilles, refrescants i plenes de sabor, amb color i textures variades. Sense complicacions amb aliments bàsics i fórmules pràctiques. Lleugeres de digerir i plenes de nutrients saludables.  Que ajudaran a calmar la ment i a reforçar el cos.

VINGA COMENCEM!!!!!

·         HORARI:  dissabte al matí de 10 a 2
·         PREU:  30 euros amb dinar inclòs.
·         QUE CAL PORTAR?  Davantal, llibreta i boli. Carmanyoles si no us podeu quedar a dinar
·         LLOC:  Al carrer Montseny, 3 de Folgueroles
·         INSCRIPCIONS:  Abans del dia 14 de setembre.

                                    🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎



Comentaris