RECUPERA EL RITME


💓 RECUPERA EL RITME !!! 💓

Dissabte, 16 de setembre


Aprofitant els Ășltims dies d´un estiu ben calorĂłs.  Temps per descansar, per desconectar, per alliberar l`estrĂ©s,  per relaxar-se, per sentir, per gaudir, per compartir, per sortir a la natura, per respirar i contemplar la bellesa i el fluir de la vida. Temps per oblidar-se del temps.....

Els hĂ bits alimentaris a l’estiu canvien, no hi ha ganes de tancar-se a la cuina, busquem formules senzilles i prĂ ctiques per menjar, no hi ha horaris, improvitzem mĂ©s i mengem mĂ©s lleuger i mĂ©s cru. Tal i com el clima convida a fer-ho. Ens deixem portar per allĂČ que ens ve de gust. PerĂČ de vegades no Ă©s sempre el que el nostre organisme necessita i no el tractem massa bĂ©, abusem de certs aliments i ens oblidem d’altres. PerĂČ com tot, Ă©s un cicle que cal acceptar i permetre que flueixi aixĂ­ si la nostra salut ho permet.

Fins que arriba el setembre i ens hem de posar les piles per re-emprendre les rutines de feina i obligacions. Hem de ser capaços de concentrar-nos i mantenir l`energia estable durant tot el dia i no defallir. És importat llevar-se bĂ© i sentir-se vital, alegre i amb entusiasme per tot el que es vagi presentant.

Cal saber organitzar-se, planificar-se bĂ©. Saber alimentar-se d’acord amb les circumstĂ ncies de cadascĂș.  Quan li donem al cos els nutrients que necessita, el funcionament de la nostra ment i de les nostres emocions Ă©s molt millor i tot allĂČ que hem de fer tambĂ© sembla mĂ©s fĂ cil.

L`alimentació és un bon pilar per on començar a treballar. Ajudem-nos a viure millor!!

Aquest taller pretĂ©n ser una ajuda prĂ ctica i senzilla per recuperar aquest ritme de bons hĂ bits alimentaris que ens facilitaran la vida. Recuperant el to i la vitalitat. Per tal de llevar-nos cada dia amb energia, motivaciĂł i alegria per gaudir i gestionar bĂ© tot allĂČ que sens presenti.

Hi haurĂ  una explicaciĂł molt grĂ fica de com organitzar la cuina, els menĂșs i les compres.  Quins aliments interessa menjar en aquest moment per reforçar el cos, augmentar la memĂČria, la concentraciĂł, l´energia i la vitalitat i aixĂ­ equilibrar tot el nostre organisme.

En la part prĂ ctica cuinarem receptes senzilles, refrescants i plenes de sabor, amb color i textures variades. Sense complicacions amb aliments bĂ sics i fĂłrmules prĂ ctiques. Lleugeres de digerir i plenes de nutrients saludables.  Que ajudaran a calmar la ment i a reforçar el cos.

VINGA COMENCEM!!!!!

·         HORARI:  dissabte al matĂ­ de 10 a 2
·         PREU:  30 euros amb dinar inclĂČs.
·         QUE CAL PORTAR?  Davantal, llibreta i boli. Carmanyoles si no us podeu quedar a dinar
·         LLOC:  Al carrer Montseny, 3 de Folgueroles
·         INSCRIPCIONS:  Abans del dia 14 de setembre.

                                    🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎Comentaris