LA CUINA DELS SENTITS


LA CUINA DELS SENTITS
Dissabte, 27 de maig
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Ara és un moment especial, al vell mig de la primavera. La natura ens ofereix bellesa, colors, olors, perfums.... desperta els sentits per allà on anem. Convida a contemplar i respirar aquesta nova llum i meravellar-nos del miracle de la vida.

Nosaltres també som natura i per tant seguim els cicles i l´energia del que ens envolta. Això vol dir que aprofitant aquest moment podem ajudar al cos a regenerar-se i revitalitzar-se amb aquesta energia.   

En els aliments vegetals frescos que tenim al nostre abast també hi trobem  gran varietat de gustos i colors. Els aliments contenen energia, i el que ens aporten en aquest moment és una energia d’obertura, de depuració, de regeneració i de revitalització del nostre organisme.

Aprofitant aquests tresorets que ens regala la natura i amb la màgia de la cuina podrem alimentar-nos molt bé amb plats senzills, divertits, preciosos i plens de sabors nous.

Cuidar-se i alimentar-se sa no significa renunciar al gust i al plaer de menjar. El nostre cos és un temple que cal mimar i estimar. Per gaudir de la vida cal que el mantinguem àgil, viu i amb energia.

Els costums i mals hàbits alimentaris ens tenen enganxats a uns tipus d’aliments que ens minven l’energia i ens provoquen molts problemes i toxicitat, esgotant els nostres òrgans i desgastant les articulacions. A la llarga ens debiliten i llavors hem de recórrer a estimulants per mantenir-nos actius.

Cal renovar-se, cal re-aprendre a menjar sa i a viure en equilibri i harmonia amb nosaltres i amb el medi que ens envolta.

Aquest taller és per aprendre noves tècniques i formes de menjar sa amb sabor i gust, disfrutant del àpats, de manera senzilla i sense ingredients estranys ni cars.  Una cuina que alleugereix el cos i desperta els sentits per gaudir de la vida i del moment present.

Salut i plaer al plat!!!!

HORARI: Dissabte al matí de 10 a 2
LLOC: Al carrer Montseny, 3 de Folgueroles
PREU: 30 € amb dinar inclòs (si algú no es pot quedar a dinar que porti carmanyoles)
QUÈ CAL PORTAR? Paper i boli i davantal.
INSCRIPCIONS: Fins el dijous 25 de maig.

M.Angels Piqué  - Tel. 680113026


Comentaris