LA CUINA DELS DIJOUS

➤ Dijous 9 de març: "L'ESMORZAR"
L’esmorzar és el primer àpat del dia i és important saber les necessitats individuals per tal de que sigui el més adequat possible. Si sabem trobar aquells aliments més adequats per nosaltres per mantenir-nos lleugers, desperts i energètics durant el matí gaudirem d’un bon dia.
Farem receptes i combinacions variades per que s’adaptin als gustos i necessitats personal.

➤ Dijous 16 de març: "CONFECCIÓ DEL MENÚ DIARI"

Moltes vegades no sabem com organitzar els àpats i pensem que necessitem molt temps per fer-ho. És més fàcil del que sembla. Elaborarem combinacions diferents per a cada dia de la setmana per tal que siguin menús prou equilibrats i equilibradors.

➤Dijous 23 de març: "POSTRES"

Es la part més difícil i temptadora alhora de seguir una alimentació saludable, però hi ha moltes opcions. Satisfer el paladar i la vista amb receptes sorprenents no és tant difícil. Només calen els ingredients i molta creativitat.

➤Dijous 30 de març: "ALIMENTS I EMOCIONS"

No ens podem ni imaginar com ens condiciona el que mengem en el nostre estat emocional. I també com ens afecta el nostre estat d’ànim i les nostres mancances emocionals a enganxar-nos fàcilment a certs aliments que sovint ens perjudiquen molt. Entendre l’efecte energètic de certs aliments ens ajudarà a conèixe’ns, a controlar certes adiccions per determinats aliments i a aprendre a resoldre-ho.



Aquests tallers es realitzen cada dijous a la tarda de 18.30 a 20.30 . Estan pensats per anar fent una formació continuada en cuina saludable, vegana i ecològica. Consisteixen en una part de teoria i la pràctica a la cuina. Després ens repartim el menjar que es cuina per que us ho pogueu menjar a casa i compartir-ho amb la família.

PREU: 20 euros amb menjar inclòs

Comentaris