🍐DEPURACIÓ
DE L’ORGANISME A TRAVÉS DE L’ALIMENTACIÓ
DISSABTE 11 DE MARÇ🌿
Quan la primavera
comença a treure el cap és el moment ideal
per fer depuracions del nostre organisme, sobretot si s’han consumit
productes d’origen animal, sucres i grasses saturades.
En el nostre cos es va
acumulant toxicitat diversa, de vegades es fa visible en forma de greix
corporal o ens dóna simptomatologia, però de vegades no en som conscients i
també n’hi ha, d’aquí la importància de fer aquestes depuracions regulars. No
cal que sigui de manera contundent si no es creu oportú. Es pot fer de forma
suau i durant més temps, ja que a través de l´alimentació tenim eines que també
ens poden ajudar. Hi ha aliments estrella alhora de depurar i la seva
combinació pot ser fantàstica. Sempre ens podem ajudar d’algunes teràpies
suaus, infusions i liquats vegetals. Aquest serà doncs el propòsit d´aquest
taller, on cuinarem un menú complert ple d´aliments amb aquestes
característiques i propietats i explicaré altres eines recomanables en aquest
procés.
LLOC: Al carrer
Montseny, 3 de Folgueroles
HORARI: Dissabte al matí de 10 a 2
PREU: 30 euros amb dinar inclòs
QUÈ CAL PORTAR? Davantal, llibreta i
boli (si no us podeu quedar a dinar porteu carmanyola)
INSCRIPCIONS : abans del 9 de març
M.Angels
Piqué
C/ Montseny,
3 – FOLGUEROLES
680113026
mariangelspique@gmail.com
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada