EL SECRET ESTÀ EN LA SALSA

“EL SECRET ESTÀ EN LA SALSA”
TALLER DE SALSES I CONDIMENTS
DISSABTE 25 DE FEBRER

Al llarg d´aquests anys treballant i experimentant amb aliments i nutrients bàsics, senzills i naturals,  i veient  la importància que té  gaudir i satisfer el  paladar per poder mantenir en el temps aquest tipus d’alimentació sense tantes temptacions, apareixen com a ingredient bàsic en els plats; els condiments i les salses que els acompanyen,  donen color, sabor, textura i proporcionen satisfacció i plaer. Buscant aquestes noves fórmules per disfrutar menjant coses sanes i senzilles vaig creant constantment noves receptes que millorin els menús diaris.  Aquestes combinacions enriqueixen moltíssim els plats de cereals i verdures.

Realment ha estat l’èxit d´aquesta cuina, el poder condimentar plats que aparentment semblarien sosos i donar-los un altra aire més novedós i apetitós.

Per això he pensat en fer un taller exclusivament de tots aquests condiments, salses, betxamels, maioneses, sals i olis aromàtics. Tot un món per descobrir  ple de nutrients meravellosos que ens ajudaran a gaudir de bona salut.

 Serà un taller totalment pràctic on prepararem salses a partir de llavors, fruits secs, verdures, algues, espècies, plantes aromàtiques, fruites, ....

LLOC: Al carrer Montseny, 3 de Folgueroles
PREU: 30 euros amb tast inclòs
HORARI: dissabte al matí de 10 a 1
QUÈ CAL PORTAR?  Davantal, paper i boli, uns 12 pots de vidre o carmanyoles petites que tapin bé.
INSCRIPCIONS:  Fins el 22 de febrer

                                                  M.ANGELS PIQUÉ
mariangelspique@gmail.com

Tel. 680113026

Comentaris