“EL SECRET ESTÀ EN LA
SALSA”
TALLER
DE SALSES I CONDIMENTS
DISSABTE 25 DE FEBRER
Al
llarg d´aquests anys treballant i experimentant amb aliments i nutrients bàsics,
senzills i naturals, i veient la importància que té gaudir i satisfer el paladar per poder mantenir en el temps aquest
tipus d’alimentació sense tantes temptacions, apareixen com a ingredient bàsic
en els plats; els condiments i les salses que els acompanyen, donen color, sabor, textura i proporcionen
satisfacció i plaer. Buscant aquestes noves fórmules per disfrutar menjant
coses sanes i senzilles vaig creant constantment noves receptes que millorin els
menús diaris. Aquestes combinacions
enriqueixen moltíssim els plats de cereals i verdures.
Realment
ha estat l’èxit d´aquesta cuina, el poder condimentar plats que aparentment
semblarien sosos i donar-los un altra aire més novedós i apetitós.
Per
això he pensat en fer un taller exclusivament de tots aquests condiments,
salses, betxamels, maioneses, sals i olis aromàtics. Tot un món per
descobrir ple de nutrients meravellosos
que ens ajudaran a gaudir de bona salut.
Serà un taller totalment pràctic on prepararem
salses a partir de llavors, fruits secs, verdures, algues, espècies, plantes
aromàtiques, fruites, ....
LLOC:
Al carrer Montseny, 3 de Folgueroles
PREU:
30 euros amb tast inclòs
HORARI:
dissabte al matí de 10 a 1
QUÈ
CAL PORTAR? Davantal, paper i boli, uns
12 pots de vidre o carmanyoles petites que tapin bé.
INSCRIPCIONS: Fins el 22 de febrer
M.ANGELS PIQUÉ
mariangelspique@gmail.com
Tel. 680113026
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada