REBOBINEM L’ALIMENTACIÓ
Aquest és un
programa format per diferents tallers pràctics i teòrics de cuina per aprendre
a dur una alimentació sana, natural i senzilla, per prendre consciència de la importància
del que ens posem a la boca cada dia. Comprendre que els aliments purs són la
nostra font de salut i benestar. Que en el món vegetal hi trobarem tot el que
necessitem per sentir-nos ben nodrits, forts i vitals a tots els nivells.
Ens cal
rebobinar i recuperar la consciencia del que ens convé i el que ens danya. Avui en dia és fàcil deixar-se portar pels sabors potents i els gustos transformats, i pels interessos econòmics que fan que ens manipulin i que ens facilitin
aliments escombreria, productes adictius,
tòxics, amb bona aparença però sense cap valor nutritiu, tot destinat a
enriquir les seves butxaques, no a millorar la nostra salut.
Això farà que
mica en mica ens sentim poc vitals, mancats d’energia, molt sensibles
emocionalment, amb pors, poca iniciativa
per tirar endavant i poca empenta per reinventar la nostra vida.
Per fer un
canvi alimentari calen coneixements i una gran força de voluntat per anar
avançant i poder esquivar tot el que diuen i ens fan creure i arribar a ser
nosaltres mateixos qui a través de la nostra intuició poguem decidir el que ens
va bé.
Es un
aprenentatge pausat i plaent, descobrint propietats i característiques
sorprenents dels aliments més senzills. Preparats i combinats de manera fàcil
de digerir i d’assimilar. Un món per redescobrir.
Posat les piles i la teva vida canviarà. I també ajudaràs
a millorar la vida dels altres.
De tot cor.
M.Angels
PROGRAMACIÓ DELS TALLERS DE CUINA:
Tallers setmanals
de formació continuada de 2 hores de durada, la primera hora serà de teoria i
la segona de pràctica a la cuina.
Aquest
aprenentatge serà progressiu. Això vol dir que començarem des del principi i
anirem avançant per poder assolir bé els coneixements i agafar bons hàbits i
bones maneres de fer. Anirem seguint pas a pas tot el procés de transformació
de l’alimentació.
Les receptes
seran sempre diferents, amb molta creativitat i buscant el plaer alhora de
menjar.
A cada classe
es podran compartir els dubtes que hagin sorgit durant la setmana. I el fet de
treballar en grup crearà un vincle i més motivació per anar-ho assolint de manera més fàcil i divertida que si es fa de
forma individual.
S’ensenyaran
les bases nutricionals i energètiques dels aliments, les combinacions més
adequades, la forma més adequada de cuinar-los, buscant trucs i recursos fàcils
que no ens ocupin massa temps a la cuina, com organitzar-se, què comprar, etc. Conèixer en profunditat tots els aliments bàsics de temporada, d’origen vegetal
i ecològics. Treballarem amb cereals, llegums, fruits secs, llavors, verdures,
fruites, algues, condiments i alguns superaliments, creant receptes diferents,
per redescobrir la cuina amb sabors i maneres de fer noves.
➤Classes
setmanals de gener a juny.
➤Els dijous a
la tarda de 6.30 a 8.30
➤Data d’inici: El dijous 12 de Gener de 2017
➤Lloc: a
Folgueroles al carrer Montseny, 3
➤Preu: 20 € per taller amb degustació inclosa.
➤Inscripcions:
Places limitades (màxim 10 persones)
Tel. 680113026
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada