REBOBINEM L'ALIMENTACIÓ

REBOBINEM  L’ALIMENTACIÓResultat d'imatges de alimentació

Aquest és un programa format per diferents tallers pràctics i teòrics de cuina per aprendre a dur una alimentació sana, natural i senzilla, per prendre consciència de la importància del que ens posem a la boca cada dia. Comprendre que els aliments purs són la nostra font de salut i benestar. Que en el món vegetal hi trobarem tot el que necessitem per sentir-nos ben nodrits, forts i vitals  a tots els nivells.

Ens cal rebobinar i recuperar la consciencia del que ens convé i el que ens danya. Avui en dia és fàcil deixar-se portar pels sabors potents i els gustos transformats, i pels interessos econòmics que fan que ens manipulin i que ens facilitin aliments escombreria, productes adictius,  tòxics, amb bona aparença però sense cap valor nutritiu, tot destinat a enriquir les seves butxaques, no a millorar la nostra salut.

Això farà que mica en mica ens sentim poc vitals, mancats d’energia, molt sensibles emocionalment, amb pors,  poca iniciativa per tirar endavant i poca empenta per reinventar la nostra vida.

Per fer un canvi alimentari calen coneixements i una gran força de voluntat per anar avançant i poder esquivar tot el que diuen i ens fan creure i arribar a ser nosaltres mateixos qui a través de la nostra intuició poguem decidir el que ens va bé.

Es un aprenentatge pausat i plaent, descobrint propietats i característiques sorprenents dels aliments més senzills. Preparats i combinats de manera fàcil de digerir i d’assimilar. Un món per redescobrir.

Posat  les piles i la teva vida canviarà. I també ajudaràs a millorar la vida dels altres.

De tot cor.
M.Angels

Resultat d'imatges de alimentacióResultat d'imatges de alimentacióResultat d'imatges de alimentació



                   PROGRAMACIÓ  DELS TALLERS DE CUINA:

Tallers setmanals de formació continuada de 2 hores de durada, la primera hora serà de teoria i la segona de pràctica a la cuina.

Aquest aprenentatge serà progressiu. Això vol dir que començarem des del principi i anirem avançant per poder assolir bé els coneixements i agafar bons hàbits i bones maneres de fer. Anirem seguint pas a pas tot el procés de transformació de l’alimentació.

Les receptes seran sempre diferents, amb molta creativitat i buscant el plaer alhora de menjar.

A cada classe es podran compartir els dubtes que hagin sorgit durant la setmana. I el fet de treballar en grup crearà un vincle i més motivació per anar-ho assolint de manera més fàcil i divertida  que si es fa de forma individual.

S’ensenyaran les bases nutricionals i energètiques dels aliments, les combinacions més adequades, la forma més adequada de cuinar-los, buscant trucs i recursos fàcils que no ens ocupin massa temps a la cuina, com organitzar-se, què comprar, etc. Conèixer en profunditat tots els aliments bàsics de temporada, d’origen vegetal i ecològics. Treballarem amb cereals, llegums, fruits secs, llavors, verdures, fruites, algues, condiments i alguns superaliments, creant receptes diferents, per redescobrir la cuina amb sabors i maneres de fer noves.


➤Classes setmanals de gener a juny.
➤Els dijous a la tarda de 6.30 a 8.30
➤Data d’inici:  El dijous 12 de Gener de 2017
➤Lloc: a Folgueroles al carrer Montseny, 3
➤Preu: 20 €  per taller amb degustació inclosa.
➤Inscripcions:  Places limitades (màxim 10 persones)

           Tel. 680113026



Comentaris