CUINA TERAPÈUTICA

CUINA TERAPÈUTICA
                                 DISSABTE, 12 DE NOVEMBRE

L’alimentació és una eina molt poderosa per ajudar al cos a sanar-se. La qualitat de la nostra sang és la que determina fonamentalment la qualitat de la nostra vida. L’organisme és un tot. I  cal mantenir un estat d’alcalinitat, una vibració elevada i alliberar-nos de tòxics i de tot el que sobra i que hem acumulat durant anys per així poder millorar la salut i el benestar.

Tenim al nostre abast molts aliments que ens poden ajudar. A partir del coneixement de les seves propietats, de les seves característiques energètiques, creant  preparacions adequades, cuinant-los permetent que mantinguin les seves propietats, fent canvis i evitant tot allò que ens perjudica  notarem millores a nivell físic, mental i espiritual. 

No hi ha secrets,  només cal entendre com funciona el nostre organisme, quines necessitats té i com nosaltres impedim amb una alimentació inadequada i tòxica que realitzi correctament les seves funcions. A més, a això s´hi afegeixen pensaments nocius, repetitius que generen desequilibris emocionals que encara dificulten més tots els processos fisiològics.

 En aquest taller prendrem consciència de la necessitat de depurar la toxicitat acumulada, d’alliberar-nos de tot allò que dificulta el funcionament correcte dels òrgans, de mantenir-nos amb una alta vibració, què hem de menjar, de com millorar  la qualitat dels aliments, de com cuinar-los adequadament per mantenir l’energia vital i quins aliments ens ajuden i quins en perjudiquen.

És un taller on compartirem teoria i pràctica tot cuinant plats creatius, senzills, nutritius i plens de vida i energia.  Regals per la salut i el paladar.

Cuidar-se és curar-se. Quan un cuida el que menja i ho prepara amb amor i dedicació està generant un camp energètic que fa que aquells aliments siguin altament terapeutics. Alhora que demostra una gran estimació per ell mateix cosa que facilita molt el procés curatiu.

HORARI:  matí de 10 a 2
LLOC: Al carrer Montseny, 3 de Folgueroles
PREU: 30 € amb dinar inclòs
QUÈ CAL PORTAR: Davantal, paper i boli, i si algú no es pot quedar a dinar portar carmanyoles.
INSCRIPCIONS: Abans del dia 10 de novembre.

M.Angels Piqué

680113026

Comentaris