CUINA ENERGÈTICA
CREACIÓ DE MENÚS EQUILIBRATS
DISSABTE, 3 DE DESEMBRE
El coneixement energètic dels aliments i els efectes que provoquen
en el nostre cos, ment i emocions és la clau per trobar l’equilibri i l’harmonia a la nostra vida.
Cada aliment té unes característiques nutritives i també
energètiques.
Normalment ens fixem en les qualitats nutritives dels aliments; proteïnes,
vitamines, minerals,..calories...etc. però hi ha una part més sutil que és l’energia. Cada cosa que mengem ens afecta a tots els
nivells sense que nosaltres ens n’adonem.
El fet de no conèixer i entendre aquesta part energètica fa que cometem
molts errors i que notem desequilibris
emocionals, falta de concentració, cansament físic i mental, desmotivació i
manca d’energia, apetència per determinats aliments i substàncies.
El cos sempre busca l’equilibri i intenta compensar de forma
automàtica els efectes extrems de molts aliments, a costa d’un desgast
important d’energia. Per això ens podem sentir cansats i dèbils. En escoltar
les seves demandes i necessitats comprendrem millor quins són els aliments més
adequats per nosaltres. I podrem donar-li allò que necessita en cada moment i
que ens fa sentir bé.
A la cuina tranformarem els aliments a partir del foc, la sal i el
temps i crearem menús adequats a les necessitats de cadascú. L’art de la nutrició es materialitza en crear
plats que puguin satisfer tots els nostres sentits i que siguin font de salut i
harmonia pel nostre cos, ment i esperit.
Aquest taller consta d’una part teòrica per aprendre a classificar
els aliments segons la seva energia i una part pràctica que consisteix en fer
menús equilibrats i combinar adequadament colors, textures, nutrients, sabors
per tal d’aconseguir sentir-nos
satisfets i vitals després de menjar.
HORARI: matí de 10 a 2
PREU: 30 € amb dinar
inclòs
LLOC: Al carrer
Montseny, 3 de Folgueroles
QUÈ CAL PORTAR? Llibreta, boli i
davantal.
INSCRIPCIONS: Abans del dia 1 de
desembre.
M.Àngels Piqué
Tel. 680113026
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada