CUINA ENERGÈTICA

CUINA ENERGÈTICA
 CREACIÓ DE MENÚS EQUILIBRATS
DISSABTE, 3 DE DESEMBRE

El coneixement energètic dels aliments i els efectes que provoquen en el nostre cos, ment i emocions és la clau per trobar l’equilibri i l’harmonia  a la nostra vida.

Cada aliment té unes característiques nutritives i també energètiques.
 
Normalment ens fixem en les qualitats nutritives dels aliments; proteïnes, vitamines, minerals,..calories...etc. però hi ha una part més sutil que és l’energia.  Cada cosa que mengem ens afecta a tots els nivells sense que nosaltres ens n’adonem.  El fet de no conèixer i entendre aquesta part energètica fa que cometem molts errors i que  notem desequilibris emocionals, falta de concentració, cansament físic i mental, desmotivació i manca d’energia, apetència per determinats aliments i substàncies.

El cos sempre busca l’equilibri i intenta compensar de forma automàtica els efectes extrems de molts aliments, a costa d’un desgast important d’energia. Per això ens podem sentir cansats i dèbils. En escoltar les seves demandes i necessitats comprendrem millor quins són els aliments més adequats per nosaltres. I podrem donar-li allò que necessita en cada moment i que ens fa sentir bé.

A la cuina tranformarem els aliments a partir del foc, la sal i el temps i crearem menús adequats a les necessitats de cadascú.  L’art de la nutrició es materialitza en crear plats que puguin satisfer tots els nostres sentits i que siguin font de salut i harmonia pel nostre cos, ment i esperit.

Aquest taller consta d’una part teòrica per aprendre a classificar els aliments segons la seva energia i una part pràctica que consisteix en fer menús equilibrats i combinar adequadament colors, textures, nutrients, sabors per tal d’aconseguir  sentir-nos satisfets i vitals després de menjar.

HORARI: matí de 10 a 2
PREU: 30 € amb dinar inclòs
LLOC: Al carrer Montseny, 3 de Folgueroles
QUÈ CAL PORTAR? Llibreta, boli i davantal.
INSCRIPCIONS: Abans del dia 1 de desembre.

M.Àngels Piqué

Tel. 680113026

Comentaris