TALLERS DE TARDOR

LA CUINA ESTACIONAL - L’EQUILIBRI A LA TARDOR

DISSABTE, 24 DE SETEMBRE

La tardor és una estació de regeneració i de canvi. L´organisme té tendència al tancament i recolliment i tot allò que haguem acumulat durant l’estiu en excés cal treure-ho i depurar-ho per poder sentir-nos més estables a l’hivern.
Mantenir el cos en perfecte estat d’equilibri està molt relacionat amb seguir una alimentació, pura, coherent, senzilla, conscient i estacional. Això vol dir menjar els aliments corresponents a cada estació. La natura és sàvia i abundant i ens dóna just allò que el necessitem.  Aprendre utilitzar aquesta eina ens proporcionarà més salut i benestar. Per altra banda també és important saber com cuinar els aliments per adequar-los a les necessitats del nostre cos, al nostre caràcter i al clima exterior. El fet de no seguir aquests cicles naturals pot fer trontollar el sistema immunitari i debilitar-nos.
Per tant en aquest taller treballarem en la part teòrica els punts a tenir en compte alhora de triar què mengem i com ho cuinem relacionant les estacions amb uns òrgans i funcions determinades i s’explicaran les bases  per mantenir el sistema immunitari en perfecte estat ja que la tardor és un moment de desequilibri si no estem alerta.  Després portarem a la pràctica tot allò que hem après, cuinant amb els aliments de tardor, plens de llum i color.  Que aportaran a l’organisme allò que necessita en aquest moment.
LLOC: Al carrer Montseny, 3 de Folgueroles
PREU: 30€ amb dinar inclòs
HORARI:  Matí de 10 a 2
INSCRIPCIONS: Fins el dia 21 de setembre
                                                
M.Angels Piqué
Tel. 680113026


Comentaris