LA CUINA ESTACIONAL - L’EQUILIBRI A LA TARDOR
La tardor és una
estació de regeneració i de canvi. L´organisme té tendència al tancament i recolliment
i tot allò que haguem acumulat durant l’estiu en excés cal treure-ho i
depurar-ho per poder sentir-nos més estables a l’hivern.
Mantenir el cos en
perfecte estat d’equilibri està molt relacionat amb seguir una alimentació,
pura, coherent, senzilla, conscient i estacional. Això vol dir menjar els
aliments corresponents a cada estació. La natura és sàvia i abundant i ens dóna
just allò que el necessitem. Aprendre utilitzar
aquesta eina ens proporcionarà més salut i benestar. Per altra banda també és
important saber com cuinar els aliments per adequar-los a les necessitats del
nostre cos, al nostre caràcter i al clima exterior. El fet de no seguir aquests
cicles naturals pot fer trontollar el sistema immunitari i debilitar-nos.
Per tant en aquest
taller treballarem en la part teòrica els punts a tenir en compte alhora de
triar què mengem i com ho cuinem relacionant les estacions amb uns òrgans i
funcions determinades i s’explicaran les bases per mantenir el sistema immunitari en perfecte
estat ja que la tardor és un moment de desequilibri si no estem alerta. Després portarem a la pràctica tot allò que
hem après, cuinant amb els aliments de tardor, plens de llum i color. Que aportaran a l’organisme allò que
necessita en aquest moment.
LLOC: Al carrer Montseny, 3 de Folgueroles
PREU: 30€ amb dinar inclòs
HORARI: Matí de 10 a 2
INSCRIPCIONS: Fins el dia 21 de setembre
M.Angels Piqué
Tel. 680113026
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada