CUINA FRESCA D’ESTIU
CURS TEÒRIC I PRÀCTIC DE 4
SETMANES
els DIMARTS DE JULIOL
els DIMARTS DE JULIOL
de 7 a 2/4 de 10 del vespre.
DIES 5,
12, 19 i 26 de JULIOL
Ha arribat l’estiu,
temps d’obertura, de relax i de desconnexió.
No cal dedicar massa temps a cuinar, ara hi ha altres al·licients que ens motivaran més. Però tampoc hem de renunciar a menjar bé,
equilibrat i sa. Tot és possible, només
cal conèixer les diferents tècniques culinàries, combinació i qualitat dels aliments,
organització a la cuina i estructura bàsica dels plats.
Aquest curs pretén ser
aquesta obertura que necessitem en aquest moment i alhora aprendre i descobrir
una nova manera de menjar bé per adequar el menú a les necessitats de cadascú.
Aprendre a cuinar plats únics, senzills i nutritius a base de productes
vegetals. Fàcils de preparar, lleugers i
refrescants.
És una aventura culinària original on tothom podrà participar i
divertir-se aprenent, compartint i descobrint la màgia de la cuina.
Obrirem la cuina com
si d’una festa es tractés i gaudirem d’un bon sopar a la fresca.
HORARI : Dimarts, de 7
a 2/4 de 10 del vespre.
PERIODE : del 5 al 26 de juliol
PREU: 100 euros els 4 tallers amb sopar inclòs.
LLOC: al carrer
Montseny, 3 de Folgueroles.
M.Àngels
Piqué
lamagiadelacuina.blogspot.com
680113026
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada