DEPURAR, ALCALINITZAR I REGENERAR L’ORGANISME A TRAVÉS DE L’ALIMENTACIÓ

DISSABTE, 12 DE MARÇ

Amb l’estil de vida actual i els mals hàbits alimentaris el  nostre organisme té serioses dificultats en fer les seves funcions vitals de forma correcte.  Tot allò que és estrany a la nostra naturalesa el cos ho intenta eliminar a través dels emuntoris ,si pot, o bé ho acumula en els teixits per tal de poder sobreviure. Arriba un punt que el nivell de toxicitat i acidificació és tal que no pot continuar funcionant amb normalitat, es perd vitalitat, hi ha cansament i dolor. Aquest és un primer avís, que si no en fem cas acaben sorgint malalties i problemes  greus de salut.

És essencial escoltar al cos i fer cas als símptomes i senyals que ens dóna per petits que siguin.  La prevenció i el manteniment  és bàsic per gaudir de bona qualitat de vida durant molts anys.

Tenim eines i tècniques naturals, ben fàcils que podem seguir nosaltres mateixos i que ens poden ajudar molt.  Una bona alimentació amb productes alcalinitzants, un descans fisiològic de l’organisme i algun canvi d’hàbits poden ser la clau. Hem de tenir en compte que el cos té una gran capacitat de regeneració si li permetem.   

Aquest taller pretén ser una porta per començar a cuidar-nos  des de dins. De manera fàcil, a partir de pautes alimentaries i altres remeis casolans que ajudaran al  cos a funcionar millor, a sentir-se lleuger i poder facilitar la seva gran capacitat d’autocuració. Per així tornar a regenerar els teixits i òrgans danyats.

HORARI: dissabte al matí de 10 a 2
PREU: 35 € amb dinar inclòs
LLOC:  Folgueroles, C/ Montseny, 3

CAL PORTAR:  Paper i boli, davantal.

Comentaris