APREN A CUIDAR-TE

APREN A CUIDAR-TE
 DES DE DINS I DES DE FORA

DISSABTE,  20 DE FEBRER

Moltes vegades pensem que  estar bé és una utopia, que per aconseguir-ho hem de fer coses extraordinàries i difícils o posar-nos en mans de metges, terapeutes, dietistes o altres professionals que ens solucionin els problemes. Hem perdut la capacitat d’agafar el timó nosaltres mateixos  i per tant hem perdut la llibertat. No confiem en allò que sentim, no escoltem el nostre cos quan ens avisa i estem massa distrets i ocupats en fer coses que omplin la nostra vida. Però ens sentim buits igualment.

Hi ha un secret per la felicitat i la salut i és dins nostre, enlloc més.

Vine a descobrir eines de creixement interior, d’autoconeixement i de reequilibrament físic, mental i emocional, que podran ajudar-te a dur una vida més harmoniosa i equilibrada.

 Un dels pilars fonamentals per començar a millorar la qualitat de vida,  controlar els pensaments, equilibrar les emocions i sentir-se lleuger i lliure és seguir una bona alimentació; natural, nutritiva, viva i pura. Lluny dels comestibles convencionals que ni ens nodreixen , ni ens donen energia i només posen traves i  entrebancs al nostre organisme per funcionar de manera plena.

Podem aconseguir més benestar, més energia i més salut seguint unes pautes senzilles, autoconeixent-nos i donant al cos i a la ment allò que necessita.

Aquest taller vol ser un treball cap a dins, amb eines que tenim a fora com són els aliments. On el fil conductor és la cuina. Coneixerem  una nova manera de nodrir-nos.

Consta d’una xerrada formativa i una part pràctica de cuina. Després compartirem el que hem cuinat i farem tertúlia.

HORARI: de 10 a 2
PREU: 35€ amb dinar inclòs
LLOC: Folgueroles, al carrer Montseny, 3
INSCRIPCIONS:    Abans del 17 de febrer

M.Angels Piqué

Tel. 680113026

Comentaris