TALLER
DE CUINA
COM FER UNA TRANSICIÓ CAP A UNA ALIMENTACIÓ MÉS SANA I NATURAL
DISSABTE 30 DE GENER
Per començar a fer canvis a
nivell alimentari, introduint productes més naturals, eliminant aquells que són
tòxics i nocius fa falta tenir informació i seguir unes pautes senzilles, també
cal aprendre a cuinar molts aliments als que no estem acostumats. Canviar els nostres hàbits alimentaris pot crear al
principi confusió i desànim, especialment davant la quantitat de publicitat i d’informació
que tenim.
Cal anar a poc a poc en introduir
aliments nous i també deixar aquells que ens perjudiquen. Aprendre les
diferents tècniques de cocció, una nova organització a
la cuina i també com crear menús equilibrats amb colors i textures variades que
no resultin avorrits. Aquests son factors determinants per assolir amb èxit el
nostre propòsit.
En aquest taller es donaran totes les eines necessàries per
poder començar a fer canvis i poc a poc assolir ja una pràctica que ens permeti
continuar de forma habitual amb una alimentació més sana.
Consistirà en una part de teoria
i després cuinarem entre tots el dinar.
HORARI: de 10 a 2
PREU: 20€ amb dinar
inclòs
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada