TALLER DE CUINA
COM FER UNA TRANSICIÓ CAP A UNA ALIMENTACIÓ MÉS SANA I NATURAL

DISSABTE 30 DE GENER

Per començar a fer canvis a nivell alimentari, introduint productes més naturals, eliminant aquells que són tòxics i nocius fa falta tenir informació i seguir unes pautes senzilles, també cal aprendre a cuinar molts aliments als que no estem acostumats. Canviar  els nostres hàbits alimentaris pot crear al principi confusió i desànim, especialment davant la quantitat de publicitat i d’informació que tenim.
Cal anar a poc a poc en introduir aliments nous i també deixar aquells que ens perjudiquen. Aprendre les diferents   tècniques de cocció, una nova organització a la cuina i també com crear menús equilibrats amb colors i textures variades que no resultin avorrits. Aquests son factors determinants per assolir amb èxit el nostre propòsit.
En aquest  taller es donaran totes les eines necessàries per poder començar a fer canvis i poc a poc assolir ja una pràctica que ens permeti continuar de forma habitual amb una alimentació més sana.
Consistirà en una part de teoria i després cuinarem entre tots el dinar.

HORARI: de 10 a 2

PREU: 20€ amb dinar inclòs

Comentaris