ORGANITZACIÓ A LA CUINA
PER A L’ESTALVI DE TEMPS I  DINERS
Dissabte, 21 de Novembre

Quan parlem d’alimentació sana i natural sempre fem referencia a una base alimentaria tradicional amb pocs aliments d’origen animal, sense productes industrialitzats, aliments ecològics, vius i de temporada. Això moltes vegades ens fa pensar en productes rars i cars, difícils de trobar.  És cert que la societat en que vivim no facilita massa la obtenció de tots aquests ingredients, però mica en mica gràcies a que cada vegada hi ha més consciència i es relaciona més la salut amb seguir aquest tipus d’alimentació comencem a tenir més llocs on trobar-los.
És important aprendre a organitzar-se,  a ser conscients que a la vostra cuina és el lloc on esteu creant salut cada dia per vosaltres i per la vostra família, per tant ha de ser un lloc on tot sigui fàcil, pràctic, ple de varietat i de creativitat. 
Aprendrem doncs a organitzar la cuina, a organitzar el rebost, a saber comprar, a simplificar els menús, a simplificar les coccions i crear nous plats a partir de sobres i jugar amb les espècies i condiments.
Aquest taller consta:

1.       Part teòrica amb aquest temari:
-                                                                                -   Estructura d’una cuina viva i pràctica.
-                                                                                 -    Llista d’ingredients imprescindibles per a una alimentació
                                             equilibrada
-                                                                                -   Compra i conservació dels aliments naturals.
-                                                                                -   Aliments de temporada, un estalvi econòmic.
-                                                                               -     Estalvi de temps a la cuina.
-                                                                               -   Aprofitament de sobres.
-                                                                              -     1 hora a la cuina i menja sa tot el dia.
 
2.       Part pràctica:  Preparació en 1 hora d’un menú per tot un dia.

HORARI:  Matí de 10 a 2.
PREU: 20 euros amb dinar inclòs.
QUÈ CAL PORTAR?  Davantal, llibreta i boli i moltes ganes d’aprendre i compartir.
LLOC:  Al Carrer Montseny, 3 de Folgueroles

M. Àngels Piqué
680113026

Comentaris