ORGANITZACIÓ A LA CUINA
PER A L’ESTALVI DE TEMPS I DINERS
Dissabte, 21 de Novembre
Quan parlem d’alimentació sana i
natural sempre fem referencia a una base alimentaria tradicional amb pocs
aliments d’origen animal, sense productes industrialitzats, aliments ecològics,
vius i de temporada. Això moltes vegades ens fa pensar en productes rars i
cars, difícils de trobar. És cert que la
societat en que vivim no facilita massa la obtenció de tots aquests
ingredients, però mica en mica gràcies a que cada vegada hi ha més consciència
i es relaciona més la salut amb seguir aquest tipus d’alimentació comencem a
tenir més llocs on trobar-los.
És important aprendre a
organitzar-se, a ser conscients que a la
vostra cuina és el lloc on esteu creant salut cada dia per vosaltres i per la
vostra família, per tant ha de ser un lloc on tot sigui fàcil, pràctic, ple de
varietat i de creativitat.
Aprendrem doncs a organitzar la
cuina, a organitzar el rebost, a saber comprar, a simplificar els menús, a
simplificar les coccions i crear nous plats a partir de sobres i jugar amb les
espècies i condiments.
Aquest taller consta:
1.
Part teòrica amb aquest temari:
- - Estructura d’una cuina viva i pràctica.
- - Llista d’ingredients imprescindibles per a una
alimentació
equilibrada
equilibrada
- - Compra i conservació dels aliments naturals.
- - Aliments de temporada, un estalvi econòmic.
- - Estalvi de temps a la cuina.
- - Aprofitament de sobres.
- - 1 hora a la cuina i menja sa tot el dia.
2.
Part pràctica: Preparació en 1 hora d’un menú per tot un dia.
HORARI: Matí de
10 a 2.
PREU: 20 euros amb dinar inclòs.
QUÈ CAL PORTAR?
Davantal, llibreta i boli i moltes ganes d’aprendre i compartir.
LLOC: Al
Carrer Montseny, 3 de Folgueroles
M. Àngels Piqué
680113026
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada