CURS
DE NUTRICIÓ PER LA SALUT I EL BENESTAR
Del 4 de Novembre al 16 de Desembre
Els dimecres de 19.00 a 21,00 h.
Temari:
1. INTRODUCCIÓ A UNA ALIMENTACIÓ NATURAL I
ENERGÈTICA. LA SALUT A LA CUINA.
-
Som el que mengem. El cos físic, mental, emocional i espiritual.
-
Els ingredients naturals, vius, sense tòxics,
senzills i de temporada.
-
Grups d’aliments.
-
Aliments que perjudiquen al nostre organisme.
Aliments beneficiosos i necessaris.
2. L’ENERGIA DE LA VIDA
-
L’equilibri energètic
-
El millor combustible pel nostre organisme.
3. EQUILIBRI ÀCID-ALCALÍ
-
Els minerals
-
La salut òssia.
4. PROTEÏNES VEGETALS
-
Tipus de proteïna
-
Aliments rics en proteïna
5. ESMORZARS i BERENARS
-
El primer àpat del dia.
-
Opcions per preparar un esmorzar energètic.
-
L`Energia a mitja tarda.
6. TIPUS DE COCCIONS. L´ EQUILIBRI ESTACIONAL
-
Aliments crus
-
La utilització del foc.
-
Les 5 transformacions de l’energia.
7. ORGANITZACIÓ DE MENÚS EQUILIBRATS
-
Estructura d´un menú complert.
-
Equilibrar el menú quan mengem fora de casa.
-
Postres
Aportació: CURS COMPLERT 100 euros que s’abonaran el
primer dia.
Què cal portar? Davantal, una
llibreta i boli, alguna carmanyola i moltes ganes d’aprendre, compartir i
passar-ho bé.
On es fa? Carrer Montseny 3 de Folgueroles
On es fa? Carrer Montseny 3 de Folgueroles
Inscripcions:
Abans del dia
31 d’Octubre.
- Per correu electrònic: mariangelspique@gmail.com
- Per telèfon:
680113026
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada