CURS  DE NUTRICIÓ PER LA SALUT I EL BENESTAR

Del 4 de Novembre al 16 de Desembre
Els dimecres de 19.00 a 21,00 h.

Temari:

1.       INTRODUCCIÓ A UNA ALIMENTACIÓ NATURAL I ENERGÈTICA. LA SALUT A LA CUINA.
-          Som el que mengem.  El cos físic, mental, emocional i espiritual.
-          Els ingredients naturals, vius, sense tòxics, senzills i de temporada.
-          Grups d’aliments.
-          Aliments que perjudiquen al nostre organisme. Aliments beneficiosos i necessaris.

2.       L’ENERGIA DE LA VIDA
-          L’equilibri energètic
-          El millor combustible pel nostre organisme.

3.       EQUILIBRI ÀCID-ALCALÍ
-          Els minerals
-          La salut òssia.

4.       PROTEÏNES VEGETALS
-          Tipus de proteïna
-          Aliments rics en proteïna


5.       ESMORZARS i  BERENARS
-          El primer àpat del dia.
-          Opcions per preparar un esmorzar energètic.
-          L`Energia a mitja tarda.

6.       TIPUS DE COCCIONS. L´ EQUILIBRI ESTACIONAL
-          Aliments crus
-          La utilització del foc.
-          Les 5 transformacions de l’energia.

7.       ORGANITZACIÓ DE MENÚS EQUILIBRATS
-          Estructura d´un menú complert.
-          Equilibrar el menú quan mengem fora de casa.
-          Postres

Aportació:   CURS COMPLERT  100 euros  que s’abonaran el primer dia.

Què cal portar? Davantal, una llibreta i boli, alguna carmanyola i moltes ganes d’aprendre, compartir i passar-ho bé.

On es fa?  Carrer Montseny 3 de Folgueroles

Inscripcions: 

Abans del dia 31 d’Octubre.

                    -  Per correu electrònic:  mariangelspique@gmail.com
                    -  Per telèfon 680113026


Comentaris