DEPURACIÓ DE L’ORGANISME 

A TRAVÉS DE L'ALIMENTACIÓ



DISSABTE  7 DE MARÇ


Quan la primavera comença a treure el cap és el moment ideal  per fer depuracions del nostre organisme, sobretot si s’han consumit productes d’origen animal, sucres i grasses.
En el nostre cos es va acumulant toxicitat diversa, de vegades es fa visible en forma de greix corporal o ens dóna simptomatologia, però de vegades no en som conscients i també n’hi ha, d’aquí la importància de fer aquestes depuracions de forma regular. No cal que sigui de manera contundent si no es creu oportú. Es pot fer de forma suau i durant més temps, ja que a través de l´alimentació tenim eines que també ens poden ajudar. Hi ha aliments estrella alhora de depurar i la seva combinació pot ser fantàstica. Sempre ens podem ajudar d’algunes teràpies suaus, infusions i liquats vegetals. Aquest serà doncs el propòsit d´aquest taller, on cuinarem un menú complert plè d´aliments amb aquestes característiques i propietats i explicaré altres eines recomanables en aquest procés.

Horari: de 10 a 2       
Preu:  20€ amb dinar inclòs.
Si no us podeu quedar a dinar porteu carmanyola.


                                                 


Comentaris