COMPARTIM LA CUINA 
AMB ELS NOSTRES FILLS

DISSABTE 28 DE FEBRER

Taller de cuina on podreu aprendre a cuinar i compartir amb els vostres fills aliments senzills, naturals i d’origen vegetal. Descobrireu un munt de possibilitats per tal de convertir l´alimentació de cada dia en  creativa, vistosa i molt diferent al que estem acostumats.

La intenció  és que els  nens comprenguin  la importància  de fer un  canvi  d’hàbits  a  nivell alimentari , que coneguin també quins  productes  són  altament nocius  per la salut i el per què, i que alguns d’ells creen adicció i per tant que  s’ha de fer un esforç per tal de deixar-los de consumir, trobant alternatives millors.

Constarà d’una part teòrica on parlarem de tot això  i  també quins  són els aliments  que  ens ajudaran a està bé, a tenir energia, sentir-se vital i amb ganes de fer activitats diverses, parlarem  també  de  quins aliments ajudaran a mantenir l’atenció  i  la concentració en els estudis.

També  hi haurà la part pràctica on cuinarem  tots  junts  un  menú  deliciós, creatiu, equilibrat i al gust dels més joves.


HORARI : de 10 a 2
PREU: 20 els adults i 5 els nens. (Cal que els nens vinguin acompanyats per un adult)
El preu inclou el dinar però si no és possible quedar-se a dinar porteu carmanyoles.



Comentaris