TALLER DE CUINA MACROBIOTICA D'HIVERN

Dissabte 7 de febrer

Seguir de manera constant una alimentació sana és essencial per mantenir el cos en bon estat i amb energia pel dia a dia.  És senzill si un té clar que això és una prioritat i per tant que al principi vol un esforç en aprendre a preparar plats rics, nutritius i de fàcil digestió. Com totes les coses es necessita un procés d’adaptació i de canvi, que s’ha de fer de manera progressiva però constant.

El més important és que mica en mica el cos es va netejant de toxicitat i va retrobant l’equilibri, ens sentim més lleugers i plens de vitalitat.

El secret només està en alimentar-se amb productes senzills, ecològics, frescos, de proximitat i de temporada. Combinant cereals, llegums, verdures, fruits secs, llavors, fruites, algues i seguint una alimentació bàsicament vegetariana, ajudarem al nostre organisme a retrobar la salut i el benestar.

En aquest taller podreu aprendre a cuinar tots aquests aliments i també saber  adaptar  l’alimentació a les vostres necessitats.





HORARI:  de 10 a 2
PREU: 20€ amb el dinar inclòs.




Comentaris