TALLER DE CUINA MACROBIOTICA D'HIVERN
Dissabte 7 de febrer
Seguir
de manera constant una alimentació sana és essencial per mantenir el cos en bon
estat i amb energia pel dia a dia. És
senzill si un té clar que això és una prioritat i per tant que al principi vol
un esforç en aprendre a preparar plats rics, nutritius i de fàcil digestió. Com
totes les coses es necessita un procés d’adaptació i de canvi, que s’ha de fer
de manera progressiva però constant.
El
més important és que mica en mica el cos es va netejant de toxicitat i va
retrobant l’equilibri, ens sentim més lleugers i plens de vitalitat.
El secret
només està en alimentar-se amb productes senzills, ecològics, frescos, de
proximitat i de temporada. Combinant cereals, llegums, verdures, fruits secs,
llavors, fruites, algues i seguint una alimentació bàsicament vegetariana,
ajudarem al nostre organisme a retrobar la salut i el benestar.
En
aquest taller podreu aprendre a cuinar tots aquests aliments i també saber adaptar
l’alimentació a les vostres necessitats.
HORARI: de 10 a 2
PREU: 20€ amb el dinar inclòs.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada